SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elektrik Üreteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:49:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl metan gazından elektrik üretimini gerçekleştireceklerini söyledi. 

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Tecde Mahallesi Şentepe bölgesinde mahalle toplantısı yaptı. Toplantı da mahalle sakinleri ile sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Katı Atık Tesis ile ilgili olarak bilgi vererek, “Vahşi çöp depolamasını mevcut yerinden kaldırıyoruz. Mevcut çöp sahasını ağaçlandıracağız. Burada elektrik üreteceğiz. Onu da İnşallah bu sene sağlayacağız. Metan gazından elektrik üreteceğiz ve artık çevreye, kir, koku ve duman sıkıntısı olmayacak. İnşallah Mayıs ayı sonunda orayı hizmete açacağız. İnşaatı hızlı devam ediyor” dedi.

Çakır son 4 yılda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, “Göreve geldiğimizde yaklaşık 80 tane otobüs vardı. Şuanda 145 aracımız oldu. 250 kilometrenin üzerinde alt yapıyı bitirdik. Biz 65 kilometrenin üzerinde yeni yollar açtık. 100 kilometrenin üzerinde içme suyu şebekelerini değiştirdik. Yol açma çalışmalarını kendi imkanlarımız ile yaptık. İçme suyunu kendi imkanlarımız ile yaptık. Drenaj sistemlerini kurduk. Malatya’da biz göreve gelmeden önce toplam 18 kilometre drenaj vardı. Biz şuanda 61 kilometre drenaj yaptık” dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, alt yapı sorunları halledilemeyen sorunlar bugünün Belediyesini sorunları olmadığını ifade ederek, “Bütün bunlara rağmen, biz bu sorunları çözmek sorundayız. Bizde Şentepe’nin ayrı bir yeri var” diye konuştu.

Çakır ve Tüfenkçi, vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek, sorunları dinlediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız