SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik ve Su Kesintisi

A- A+ PAYLAŞ

FEDAŞ ve MASKİ, 2 ve 4 Kasım tarihlerinde il merkezindeki bazı bölgelerde elektrik ve su kesintisi uygulanacağını belirterek, ilgilileri uyardı.

ELEKTRİK..
FEDAŞ Elektrik kesintisi yapılacak yerleri şöyle açıkladı:

* 2 Kasım Cuma günü 13.00- 17.00 Saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler: Zaviye Mah, Cemal Gürsel Mah , Beydağı Mah , Yamaç Mahallesi , İmar İskan Evleri , Abdulgaffar Mah , Özalper Mah , Şeyhbayram Mah , Aşağı Bağlar Mah , Tecde Mah , Paşaköşkü Mah Kısmen ,Hacıabdi Mah. Kısmen , Anadolu Un Fabrikası , Bereket Un Fabrikası

* 4 Kasım Pazar günü 09.00- 16.00 Saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler: Toki Toplu Konutları , Cemal Gürsel Mah. Kısmen , Paşaköşkü Mahallesi Harun Sitesi Ve Civarı , Cengiz Topel Cad Esenlik Süpermarket Ve Civarı , Şiroğlu Sokak , Başharık 5.Ve 6.Sokaklar

SU KESİNTİSİ..
Elektrik kesintisi ile bağlantılı olarak bazı bölgelerde yapılacak su kesintisi ile ilgili Belediye Basın Bürosu Bülteni şöyle:

"Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, FEDAŞ tarafından 2 Kasım Cuma ve 4 Kasım Pazar günleri il merkezindeki bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtilerek, elektrikle çalışan terfi motorlarının olduğu bazı bölgelerde elektrik kesintisine bağlı olarak su kesintisi olacağı bildirildi.

FEDAŞ tarafından yapılacak kesintiden dolayı 2 Kasım Cuma günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında Yamaç Mahallesi’nde su kesintisi olacağı belirtildi.

Yine FEDAŞ tarafından 4 Kasım Pazar günü uygulanacak elektrik kesintisi nedeniyle aynı gün TOKİ evleri, Beydağı ve Cemal Gürsel Mahalleleri’nin bir kısmında 09.00 – 16.00 saatleri arasında su kesintisi olacağı bildirildi.

Sözkonusu mahallelerde oturan vatandaşların mağdur olmamaları için su kesintisinin olacağı günlerde tedbirli olmaları istendi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız