SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrikçilerin Başkanı Değişti..

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf odalarında seçimler sürüyor. Elektrikçiler Odası'nda 28 yıllık başkan aday olmadı ancak yönetime girdi. Madeni Eşya Sanatkarları'nda ise başkan değişmedi.

28 YILLIK BAŞKAN ADAY OLMADI..
Esnaf Sarayı Salonu'nda düzenlenen Elektrikçiler Odası genel kurul ve seçiminde divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı.

Elektrikçiler Odası Başkanlığı'nı 1977 yılından beri yürüten Ömer Yılmaz'ın aday olmadığı seçime tek aday olarak katılan Hüseyin Baştürk (fotoğraftaki), başkanlığa seçildi.

Elektrikçiler Odası asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ömer Yılmaz, Alaaddin Ulubaba, Mehmet Gülhan, Mehmet Gürbüz, Abdullah Öztürk ve Aydın Kapıkıran."

Denetleme kurulu asıl üyeliklerine de, Ali Uçkun, Erkan Özkazanç ve Aydın Tunay getirildi.

Elektrikçiler Odası Başkanlığı'nı 28 yıldır sürdüren Ömer Yılmaz, kendisinin yorulduğunu, sıhhatinin elvermediğini belirterek, gençlerin yolunu açmak için başkanlığa aday olmadığını ve Baştürk'ün başkanlığındaki yönetimde bulunduğunu kaydetti.

MADENİ EŞYA SANATKARLARI..
Malatya Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanlığı'na Cemil Çolak tekrar seçildi.

Esnaf Sarayı Salonu'nda düzenlenen genel kurul ve seçime iki liste katıldı. 662 üyeden 177 üyenin katılıp oy kullandığı seçim sonucunda, önceki başkan Cemil Çolak 132 oy, diğer aday Hikmet Suvay ise 45 oy aldı.

Cemil Çolak başkanlığındaki Madeni Eşya Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu, Bayram Yeşilova, Erdoğan Özpolat, Mahmut Demez, Kerim Pıçakçı, Hüseyin Bilinmez ve İzzet Demirci'den, Denetim Kurulu da Mahmut Çolak, İrfan Aydoğan ve A. Turan Özen'den oluştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız