SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrikçilerin Yeni Başkanı Kapıkıran

0
Güncellendi - 2017-07-19 18:22:25
Elektrikçilerin Yeni Başkanı Kapıkıran
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Baştürk’ün vefatının ardından odanın başkanlığına, daha önce başkan vekili olarak görev yapan Aydın Kapıkıran (yandaki fotoğrafta soldaki oturan) getirildi.

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Aydın Kapıkıran, Başkan vekili Yusuf Yılmaz ve Denetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil İçen,  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Keskin, “Elektrikçiler Odası’nın yeni yönetimi hayırlı olsun. Vefat eden başkanımız Hüseyin Baştürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Hüseyin Baştürk,  çok iyi bir arkadaştı, çok iyi çalışmaları vardı. Samimiydi, kafasında başka bir şey yoktu, içi ve dışı birdi. Odaa yönetimi olarak kendi aranızda yeni bir görev bölümü yapmışsınız. Başkanlığa layık olarak Aydın Kapıkıran kardeşimiz görülmüş, hayırlı olsun. Hüseyin Baştürk’ün bırakmış olduğu yerden yeni yönetim devam edecek. Amacımız şudur; dürüst olmak, doğru olmaktır. Yanlış yapan tek başına kalır. Odanızda kendi aranızda birlik ve beraberliği sağlarsanız, ortaya güzel çalışmalar kursunuz. Siz yönetim olarak yapabildiğiniz kadar çalışmalarınızı yaparsınız, yapamadığınız yerde biz devreye gireriz, el birliği ile esnafımıza hizmet ederiz. Biz son çabaya kadar esnaf ve sanatkarımız için elimizden geleni yaparız. Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Biz her zaman Odamızın yanındayız.” dedi.

Kapıkıran ise, vefat eden Hüseyin Baştürk'ün bırakmış olduğu çalışmaları devam ettirerek, sanatkarlara hizmet edeceklerini söyleyerek;  kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

-ESKKK’YA ZİYARET

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Aydın Kapıkıran, daha sonra Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

Ziyarette vefat eden Oda Başkanı Hüseyin Baştürk’e Allah’tan rahmet dileyen Evren, yeni yönetimi tebrik etti. Evren; “Hüseyin Baştürk, elektrikçiler ile ilgili kanun ve yönetmenlikleri çok iyi takip ediyordu. İşini çok güzel yapıyordu. Yeni yönetimi tebrik ediyorum. Biz her zaman Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odasını destekleyeceğiz.” diye konuştu.

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Aydın Kapıkıran ise, “Hüseyin Baştürk başkanımızın vermiş olduğu sözler bizim sözlerimizdir, yapacağı çalışmalar da bizim çalışmalarımız olacaktır.  Her zaman sanatkarlarımızın yanındayız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız