SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrikli Battaniye Sonu Oldu..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaşlı bir kadın elektrikli battaniyenin kısa devre yapması sonucu yanarak, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurdere Mahallesi Koyunoğlu Caddesi'ndeki Teksif Kooperatif Evleri 6. Blok'ta bulunan apartmanın ikinci katında meydana geldi. Evde yalnız yaşayan 82 yaşındaki Necla Günata, gece elektrikli battaniyeyi üzerine alarak, uykuya daldı. Bir süre sonra kısa devre yaptığı iddia edilen elektrikli battaniye alev aldı.

Daireden dumanlar çıktığını gören apartman sakinleri durumu yaşlı kadının oğluna ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen yaşlı kadının oğlu Alaattin Günata, elektrikli battaniyeyi elleriyle kenara iterek, annesini kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. İtfaiye ekipleri hemen olaya müdahale etti. Olay yerindeki ambulans ekipleri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirtirken, annesini kurtarmak isterken elleri yanan Alaattin Günata'ya da sağlık ekipleri tedavi uyguladı.

Yaşlı kadının cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız