SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektriksizlikten Otelde Kamp!

0
Güncellendi - 2017-09-29 02:23:28
Elektriksizlikten Otelde Kamp!
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor Kulübü resmi web sitesi aracılığıyla yayınladığı mesajda elektrik kesintisine neden olan firma eleştirildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, yaşanan elektrik kesintisi problemine ilişkin olarak bir açıklama yayımladı. Bordo-beyazlı kulüpten konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada,

“26 Eylül 2017 tarihinde geçmiş döneme ait borçlarından dolayı kulüp tesislerimizin elektriği AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından kesilmiştir. Kamuoyunun da bildiği üzere iki günden bu yana kulüp tesislerimizin elektrikleri kesik durumdadır.AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin kulübümüzün yaşadığı sıkıntılı süreçten habersizmiş gibi kulübümüze karşı uyguladığı bu yaptırım vatanına, milletine ve bayrağına sadık bir şehrin marka değeri olan Elazığspor’a reva görülemez.Kulüp yönetimimizin bir yandan FİFA nezdinde bulunan dosyaları bir yandan da mevcut futbolculara ait ödemelerin gerçekleştirmesi konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığı bir ortamda AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş’nin bu tutumunu siz değerli kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Takımımızın hafta sonu sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesi yaşanan bu olay teknik heyet ve futbolcularımızın motivasyonunu da olumsuz yönde etkilemiştir.Aynı zamanda Çaykur Rizespor’un sponsoru olan AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş’nin, rakibimizle oynayacağımız bir karşılaşma öncesi kulübümüze karşı takındığı bu tavrı manidar bulduğumuzu belirtmek isteriz.Ayrıca, kulüp tesislerimizin elektriklerinin kesik olmasından ötürü Çaykur Rizespor maçı öncesi takımımızın Elazığ Park Dedeman Otel’de kampa girmesine karar verilmiştir” denildi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (6 yıl önce)
    borcun varsa ödeyeceksin.herkes vatanını milletini seviyor.vatan millet edebiyatı yapmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Fırat Aksa Dağıtım şirketinin tek amacı vatandaşı daha fazla nasıl yolarım düşüncesinden ibaret.Tek fatura borcu olana ikinci faturada kaçak tarifesi uygulayan bir firma.Yalnız Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmayacak izleyeceğiz ve göreceğiz sonunuzu.30 Liralık faturaya icra takibi yapan firma Elazığspora mı acıyacak, bu arada kendi şehrinin takımına yaptığına bak yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    "Vatanına, milletine, bayrağına sadık bir şehrin" sözleri ile vurgu yapılması sanki diğer kulüpler böyle değil gibi bir anlam yüklüyor. Neden böyle bir vurgu yapıyorlar, başları sıkışınca vatan, millet, bayrak....o kadar muhterem iseniz lütfen sözleşmelerden doğan paraları ödeyin, faturaları ödeyin.
    0
    0
    Yanıtla