SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elenmek Çok Üzücü Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da yönetim kurulu üyesi Şahin Özer, yeni sezonun kendileri için çok daha iyi olacağını bildirdi.

Play off'ta Adana Demirspor'a elendikleri için çok üzgün olduklarını belirten Özer, "Takımı bu seviyeye kadar getirip, bu seviyede elenmek gerçekten çok üzücü. Ancak bizim için çok iyi bir tecrübe oldu. Şunu da gördük ki, grubu birinci tamamlayarak, Bank Asya 1. Lige çıkmak en iyisi. Çünkü play off'larda futbol şansının yanınızda olması gerekiyor. Ben play off'larda iyi olan takımın kazandığına inanmıyorum. Futbol şansının da o gün yanınızda olması gerekiyor. Şanslı olan takım play off'tan çıkıyor. Bizde iyi oynadığımız bir karşılaşmada maçın son saniyelerinde gol yedik ve penaltılarda elendik. Bunun için çok üzgünüz. Halkımızdan da özür diliyoruz. Ama ne olursa olsun takımı desteklemeye devam etsinler" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL BİZİM YILIMIZ OLACAK"
Özer, iyi bir ekip olduklarını ve gelecek sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydederek, "Play off'ta elendik. Ama bu dünyanın sonu değil. İyi bir ekibiz. Bu sezon iyi bir iskelet oluşturduk. Gelecek sezon için yapacağımız birkaç nokta transfer ile daha da güçlü hale geleceğiz. Önümüzdeki yıl bizim yılımız olacak. İnşallah iyi bir sezonun ardından da Bank Asya'ya 1. Lige çıkacağız" diye konuştu.

"MEHMET EMİN KATİPOĞLU MALATYA İÇİN BİR ŞANSTIR"
Herkesin yeni sezonda desteğini beklediklerini ifade eden Özer, "Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu, birkaç yıldır futbol ruhunu kaybeden Malatya'ya yeni bir heyecan getirdi. Takımın play off'a katılacağına herkesi inandırdı. Mehmet Emin Katipoğlu, Malatya için bir şanstır. Bunu Antalya'da bir kez daha gördük ki, bütün futbol kulüpleri, antrenör ve futbolcular başkanımızı çok yakından tanıyor. Başkanımız futbolu iyi bilen, futbolun içinden gelen, kısacası futbolun duayeni bir isim. Malatya olarak başkanımıza manevi olarak destek verirsek, takımı layık olduğu yerlere getirecektir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız