SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eleştirenler de Oldu Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek her zaman istişare halinde olacaklarını söyledi. 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz, 7 Haziran seçimleri öncesinde siyasilerle istişare halinde olduklarını belirterek Malatya için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Kahtalı ise muhtarlar derneklerinin kendileri için en önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu belirterek muhtarların vatandaşlarla devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi. Parti olarak muhtarlara büyük önem verdiklerinin altını çizen Kahtalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da dönem dönem muhtarlarla bir araya geldiğini ve onların görüş ve düşüncelerini dinlediğini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan STK temayülüne de değinen Kahtalı, 2 bin 883 kişinin oy kullanarak tercihlerini belirttiklerini söyledi. Oylamanın bir bayram havasında geçtiğini ifade eden Kahtalı, “Bunu eleştirenler de oldu ama bin 11 dernek yönetiminin tümünü davet ettik. Oylama sonuçları da bugün itibariyle genel merkeze teslim edildi” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız