SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elif Bu Kez 2. Sırada..

A- A+ PAYLAŞ

TRT'de Cumartesi akşamları canlı olarak yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının Malatyalı yarışmacısı Elif Avcı, ikincisi 24 Ocak Cumartesi akşamı 20.30'dan itibaren yayınlanacak olan yarışmada ikinci sırada sahneye çıkacak.

Geçtiğimiz hafta 16 yarışmacı arasında 16'ncı sırada sahneye çıkan ve jüriden aldığı puanlarla en yüksek puanı alan 3 yarışmacı arasına giren 19 yaşındaki Elif Avcı, Cumartesi akşamı "Eşref" adlı türküyü yorumlayacak.

Yarışmada, jürinin oylarının yanı sıra, canlı yayınlanan program esnasında vatandaşların göndereceği SMS'ler de sıralamayı belirleyecek.

DESTEK ÇAĞRISI..
Malatya Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Yaşar Karaaslan da yaptığı açıklamada, Malatyalıları Elif Avcı'ya destek mesajı göndermeye çağırdı.

Karaaslan, "TRT 1 tarafından düzenlenen "Sen Türkülerini Söyle" adlı Türk Halk Müziği yarışmasının ilk bölümünde türkü sevenlerin hayranlığını kazanan ve 16 yarışmacı arasında ilk üçe girme başarısını gösteren Malatya'lı Elif, Cumartesi günü akşam tekrar TRT1'de sahne alacak.

TRT 1'in düzenlediği ve canlı olarak yayınlanan "Sen Türkükerini Söyle" yarışmasında katılımcıların başarı değerlandirmesinde Jüri'nin kararının yanı sıra izleyenlerin gönderdikleri SMS'lerinde belirleyici unsur olduğundan hareketle Malatyalı Kültür ve Türkü dostlarının yanı sıra Malatya kamuoyununda; hemşerimiz ve gösterdiği performansla geleceğin büyük sanatçılarından biri olmaya aday Elif Avcı'ya destek vermeleri gerektiğine inanıyoruz.

Malatya Kültür Yaşam Derneği olarak, şu an hayatta olmayan değerlerimize sahip çıktığımız kadar geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmayı ve onları desteklemeyi görev bilen bir anlayışla genç yetenek hemşerimiz Elif Avcı'ya tam destek sunarken, Malatya kamuoyunuda 24 Ocak Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan "Sen Türkülerini Söyle" yarışma programında ikinci sırada çıkacak olan hemşerimiz Elif Avcı'ya destek olmaya çağırıyoruz ve TURKU 116 D yazıp 3969 ' a SMS gönderelim." diyoruz." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız