SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elif Naz Portekiz'de Yarışacak

0
Güncellendi - 2019-05-23 03:09:56
Elif Naz Portekiz'de Yarışacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Portekiz’de düzenlenecek olan Biathle-Triathle Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazanan Milli Takım sporcusu Elif Naz Aktaş’ı makamında ağırladı. Başkan Çınar, “Elif Naz Aktaş ile diğer milli takım sporcularımıza Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.

19-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen Türkiye Modern Pentatlon Triathle/Biathle Milli takım seçmelerinden başarıyla ayrılan Elif Naz Aktaş ile gurur duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Elif Naz Aktaş ile hocalarımıza bu nazik ziyaretten dolayı şahsım ve hemşerilerim adına öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde elde ettiği güzel sonuçlardan sonra Portekiz’de düzenlenecek olan Biathle-Triathle Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazanan Milli Takım sporcumuz Elif Naz Aktaş başta olmak üzere diğer milli takım oyuncularımıza başarılar diliyorum. Avrupa şampiyonasında ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inandığımız sporcularımızın alacakları madalyalarla Türk Bayrağımızı büyük bir gurur ve onurla göndere çekeceklerine inanıyorum. Milli takım antrenörlerimize ve sporcularımıza sonsuz başarı dileklerimi paylaşıyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak gençlerimizin yanındayız, onların her alanda başarılı olmaları için elimizden gelen desteği verdik, bundan sonra da bu desteklerimiz devam edecektir. Sportif faaliyetlerin çoğalması noktasında bugüne kadar çok ciddi yatırımlar yaptık, yeni dönemde de bu hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz, gençlerimizi desteklemek asli görevlerimiz arasındadır" diye konuştu.

Milli takıma yükselmenin heyecanını yaşadığını ifade eden Elif Naz Aktaş ise, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ın spora ve sporculara verdiği desteği yakından görüyoruz. Kendisini ziyaret ettik, güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni tesis projelerini bize anlattı, çok beğendik. Ülkemizi Avrupa şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağız" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız