SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elif'ten Başkan Çakır'a..

A- A+ PAYLAŞ

TRT 1’de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” adlı yarışmada birinci olan Elif Avcı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi

12 Haziran Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Elif Avcı, sanata ve kendisine gösterdiği ilgiden dolayı tüm Malatyalılar adına bir teşekkür plaketi verdiğini söyledi.

Başarısından dolayı Elif Avcı’yı bir kez daha kutlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yarışmada Malatya’yı en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi. Malatya’nın adını Türkiye’ye duyurduğunu da kaydeden Çakır, “Bundan sonraki süreçlerde de özel yaşamında ve müzik hayatında başarılar diliyor tekrar sizi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız