SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Gelen Bütün Katkıyı Vereceğim"

0
Güncellendi - 2019-01-17 18:05:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Barış Alıcı, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisi yapacağını söyledi.

Sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor'un kadrosuna dahil olan genç oyuncu, Evkur Yeni Malatyaspor'da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Orta sahanın sağında görev yapan Alıcı, "Takıma Antalya kampında katıldım. Burada da çalışmamıza devam ediyoruz. Burada hem kupa hem de ligde üzerine koyarak devam ettik. Bende elimden gelen bütün katkıyı yüzde yüzümle vereceğim. Malatyaspor camiasını da inşallah bu sene ve ilerleyen dönemlerde en güzel yerlerde görmek için çabalayacağız" diye konuştu.

Genç oyuncu, sezon sonuna kadar takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Puan sıralamasında üçüncü sırada olan bir takıma geldim. Takımdaki sistem ve arkadaşlık gerçekten üst düzey durumda. Bende bu rekabetin içerisinde performans vereceğime inanıyorum. Buradaki olanaklarda futbolcuların gelişimi için iyi. Bu altı aylık devrede elimden gelenin en iyisini yapacağım sonrasında da güzel günler daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Malatya'da Evkur Yeni Malatyaspor maçına geldiğini anımsatan Alıcı, "Ligin ikinci haftasında burada maç oynamıştık. Stadyumun ambiyansı ve taraftarların coşkusu çok güzeldi. Umarım ikinci devrede de bu ambiyans devam eder, bizde buraya yüzde yüz katkımızı sağlarız" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • haluk (5 yıl önce)
    fenerbahçenin en iyisi Barış Alıcı idi .O da Malatyada.Bravo Başkan.Tranferlerin hepsi çok iyi.Mustafa ve Yalçın Geçen yıldan hocanın istediği oyunculardı ve onlarda alındı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Fenerbahçe antrenman yapsın diye bize gönderdi.yiğithanın bu sene oynaması imkansız gibi.mustafa akbaş müzmin sakat.bizde bunlara transfer diyoruz.bulunduğumuz noktaya yakışmayan isimler.hiç olmazsa forvet transferimiz bunlar gibi olmasın.
    0
    0
    Yanıtla