SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Gelen Her Şeyi Yapacağım"

0
Güncellendi - 2018-08-08 17:38:04
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Erkan Kaş, "Taraftarlarımız ve camia için çok çalışıp, çok çabalayacağım. Bu hem kulübe hem de bana büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Yeni Malatyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Kaş, "Burada güzel bir arkadaşlık ortamı var. Hocamızın çalışmasını, taktiğini ve tekniğini biliyorum. İnşallah bu takıma katkı veririm ve benim için iyi bir sezon geçer" diye konuştu.

Kaş, yeni sezonla ilgili, "Çok içten duygularımla söylüyorum; burası için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hem benim hem Malatyaspor kulübü için inşallah çok güzel günler göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık kontrolleri sonrası antrenmana çıktığını belirten Kaş, "Şehri gezeceğim. Burada oynayan arkadaşlarım var. Murat Akça'dan burayla ilgili bilgi aldım. Sıcak bir karşılama oldu, iyi bir ortam var. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Kaş, Spor Toto Süper Lig'de her an her şeyin değişebileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Lig her zaman değişiyor. İlk haftası, ortası ve son haftaları çok farklı şeyler oluyor. Geçen sene Kayserispor ile iyi bir dönem yakalamıştık, son 10 maç çok kötü bir döneme denk geldik. Bütün futbolcular elimizden geleni verirsek, yukarılarda oluruz. Taraftarlarımız ve camia için çok çalışıp, çok çabalayacağım. Bu hem kulübe hem de bana büyük katkı sağlayacaktır."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Kötümser olmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    bu adamın alışması en az 7-8 hafta .... ah adil ah
    0
    0
    Yanıtla