SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Geleni Yapacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kampına dahil olan tecrübeli futbolcu Samed Kartal, "Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum" dedi. 

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeni Malatyaspor'da Samed Kartal sevinci yaşanıyor. Göztepe'de forma giyen kanat oyuncusunu kadrosuna katan sarı kırmızılılarda, yeni transferler kampa katıldı.

Samed Kartal'ın Yeni Malatyaspor'a transfer olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Kulüp Başkanı Adil Gevrek tarafından Antalya kampına davet edilen tecrübeli oyuncu, takımla bir araya geldi. 

Kulüp başkanı Adil Gevrek ile özel bir görüşme yapan Samed Kartal, kendisini Yeni Malatyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayarak, kamp çalışmalarına katıldı. 

Yeni Malatyaspor'a transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Samed Kartal, "Büyük bir camiaya geldim. Yeni Malatyaspor'a transfer olduğum için çok mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Kartal, Yeni Malatyaspor'un hedefini iyi bildiğini de sözlerine ekleyerek, takımın hedefine ulaşması için mücadele edeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız