SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Geleni Yapacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyetin morallerini üst seviyeye çıkardığını kaydederek, "Aradan öncede iyi bir motivasyon oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da iyi mücadele ederek, oyun olarak da daha iyi şeyler yaparak, galibiyetler elde etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çiftpınar, Alanyaspor karşısında geç kalınan bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Milli takım için verilen aranın kendileri için iyi olduğunu ifade eden Çiftpınar, araya güzel bir galibiyetle girdiklerini kaydetti.

Genç defans oyuncusu, sezona kötü başladıklarını belirterek, "İlk maçımızda 1461 Trabzon'a 1-0 mağlup olduk. Daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndük. Son maçımızda da yaklaşık 6 aydır uzak olduğumuz taraftarlarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Galibiyet sonrası 3 gün izin yaptıklarını anımsatan Çiftpınar, "Kafamızı dağıttık ve çalışmalara başladık. Milli takım için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Çiftpınar, takımda iyi bir ortam olduğunu ve galibiyetle birlikte morallerin üst seviyeye çıktığını kaydederek, Kardemir Karabükspor maçına bu moralle hazırlanacaklarını belirtti.

"GALİBİYETLER ELDE ETMEK İSTİYORUZ"

Alanyaspor karşısında geç kalınmış bir galibiyet aldıklarını dile getiren genç oyuncu, şunları söyledi: 

"Bizim ligin ilk haftasında sahamızda 1461 Trabzon'u yenerek, lige galibiyetle başlamamız lazımdı. Fakat yeni bir akım, lig ve başlangıç olması nedeniyle takım olarak hatalar yaptık. Adaptasyon sürecini atlatamadığımızı gördük. O maçtan çıkardığımız derslerle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gittik. Takımda kaliteli futbolcular var ve herkes iyi niyetiyle mücadele ediyor. Zorlu deplasmandan puanla dönmesini bildik. Ligin 3. haftasında da geçtiğimiz sezon play-off oynamış ve iyi bir kadroya sahip olan Alanyaspor ile sahamızda karşılaştık. Maça iyi başladık. Golü bulduk ama ardından şansız bir gol yedik. Golü yedikten kısa bir süre sonra ikinci golü bulmamız bizim için çok iyi oldu. İlk galibiyetimizi alacak olmamızın heyecanıyla ister istemez bir geri çekilme oldu. Ama bizim için güzel bir başlangıç oldu. Aradan önce de iyi bir motivasyon oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da iyi mücadele ederek, oyun olarak da daha iyi şeyler yaparak, galibiyetler elde etmek istiyoruz."

"KENDİMİ HAZIR HALE GETİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Çiftpınar, takıma faydalı olma adına elinden geleni yaptığını ifade ederek, yaşadığı sakatlıkların kendisini çok yıprattığını anlattı. 

Futbolculuk hayatında en büyük sakatlığını geride kalan sezonda Yeni Malatyaspor'da yaşadığını ifade eden Çiftpınar, "Böyle bir sakatlığı beklemiyordum çünkü kendimi o dönemde de fizik olarak çok iyi hissediyordum. O sakatlık beni biraz yıprattı ama daha sonra takıma hazır dönme adına her şeyi yaptım. Geçirdiğim ameliyattan sonra doktor kontrolünde çalışmalarımı devam ettirdim. Çünkü önümüzde yeni bir lig, daha zorlu rakipler ve yeni bir sezon vardı. Bunun için kondisyon ve kuvvet adına kendimi sahalara döndürmek adına elimden geleni yaptım. Arkadaşlarım dinlenirken ben antrenman yaptım, çok şükür bununda faydalarını görüyorum. Geride kalan 3 haftada olduğu gibi kalan haftalarda da şans bulduğum sürece Yeni Malatyaspor için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız