SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım"

0
Güncellendi - 2017-09-19 20:27:09
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcusu Khalid Boutaib, Bursaspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, akım olarak daha iyi çalışıp, istedikleri sonuçları alacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklama yapan Faslı golcü, ligin beşinci haftasında sahalarında Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmada 4-2 mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade etti.

Boutaib, takım olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “İstemediğimiz bir mağlubiyetti. Sahamızda taraftarımız karşısında aldığımız mağlubiyet takım olarak hepimizi çok üzdü” dedi.

Takımda golü kimin attığının önemli olmadığını ifade eden Faslı oyuncu, şunları söyledi: “Golü benim atıp atmamam önemli değil. Önemli olan takımımızın galip gelmesidir. Bundan sonra çok daha iyi çalışıp, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanacağız. Daha iyi çalışarak, istediğimiz sonuçları alacağız.”

Boutaib, Bursaspor maçı öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifasına ilişkin, “Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Hocanın gitmesiyle bu mağlubiyetin bir alakası yok. Kimsenin bunun arkasına saklanmaması gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Ligde, 4’ncü golünü kaydeden Faslı oyuncu, bir gazetecinin ‘gollerin devamı gelecek mi?’ sorusuna, “İdmanda hepimiz çok iyi çalışıyoruz. Benim şansım etrafımda iyi oyuncular var. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Bende o oyuncuların kalitesiyle ve verdikleri paslarla golleri atıyorum” şeklinde yanıt verdi.

Yeni Malatya Stadyumu’nda takımının ilk golüne imza atarak, kulübün tarihine geçen Boutaib, “Bizim takımımızın ilk golüydü, stadın ilk golü değildi. Gol attığım için mutluyum” dedi.

Boutaib, Süper Lig’deki gol krallığına ilişkin ise “Ligimizde çok büyük santraforlar var. Öyle bir düşüncem yok ama her zaman yaptığım gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım” değerlendirmesinde bulundu.

Faslı oyuncu, bir gazetecinin ‘gol atıyor ama savunmaya da yardıma geliyor, zaman zaman kendisini yalnız hissettiği oluyor mu?’ sorusuna, “Yok buna katılmıyorum çünkü bu bir takım oyunu. Belki benim ismim biraz ön plana çıkmış olabilir ama ben takımın çalışmasıyla bu duruma geliyorum. Onlar nasıl bana gol atmamda yardımcı oluyorsa, bende onlara defans yapmakta yardımcı oluyorum” yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız