SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimiz Kırılsaydı da, Diyorlar"!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:17:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığında tarafından düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısının Divan Başkanlığını Ekrem Dağ yaparken, Abdullah Demir, Fikret Çolak, Serap Alagöz ve Abdulaziz Aslan ise üye olarak görev yaptı.

Toplantıya Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, sandık başkanları, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

BAŞKAN POLAT, “AZİZ MİLLETİMİZ HER ZAMAN HÜRRİYETTEN, ÖZGÜRLÜKTEN, DEMOKRASİDEN VE AÇILIMDAN YANA TAVIR KOYMUŞTUR”

Toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Aziz milletimiz her zaman hürriyetten, özgürlükten, demokrasiden ve açılımdan yana tavır koymuştur. Milletimiz oy kullanmak için perde arkasına gittiğinde vesayetten ve darbecilerden yana değil, hürriyetten yana oyunu kullanmıştır. AK Parti kurulduğu günden beri girdiği bütün seçimlerde birinci parti olarak çıkmış, bir önceki seçimlerden oyunu hep yükselterek bugünlere kadar gelmiştir. 7 Haziran 2015’te yapılan Milletvekili genel seçimlerinde % 41 oy almamıza rağmen meclis aritmetiği tek başına iktidara gelmemizi engellemiştir” dedi. 

POLAT, “TÜM KADEMELERİMİZ ANALİZLERİ YAPARAK, EKSİKLİKLERİ GİDERMEK İÇİN GEREKLİ DERSLERİ ALDI”

Başkan Polat konuşmasında, “Bizler bu milletle yol yürümeye devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra çok ciddi değerlendirmeler, analizler, tartışmalar eleştiriler yapılıp bundan sonra izlenecek yol haritası üzerine görüşler ortaya kondu. Süreç kapsamında herkes hatasını konuşup “üstteki ne yapmalı” diye konuştu. Benim naçizane tavsiyem, hataları ve eksikleri konuşma dönemi geride kaldı, herkes kendi yanlışlarını ve hatalarını sorgulaması lazım. Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, İl Yönetim Kurullarımız bu süreci çok iyi analiz etti ve gerekli sonuçları çıkardı. 1 Kasım seçimleri her açıdan büyük önem taşımaktadır, hepimizin kendi nefsini muhasebeye çekerek 1 oy bile kaybetmemek için neler yapılmalı bunu ortaya koymamız gerekiyor. Kayıp yaşamamak içinde çaba ve gayret gösterip çok çalışmalıyız. Ev ev dolaşıp, teke tek görüşerek ikna görüşmeleri yaparak çok yoğun çalışmalıyız. Malatya, Yeşilyurt ve Battalgazi Teşkilatları olarak bu şuur ve bilinçle hareket ederek kaybetmemek için çok çalışacağız. Eğer kendi nefsimizi muhasebeye çekmeden seçime gidersek 13 yıldır kazandıklarımızı kaybetmek çok kolay ve basit olacaktır.  Doların artış göstermesi ve bazı sıkıntılara rağmen eğer kriz olmuyorsa piyasaların AK Partiye güvendiği içindir yoksa 90 yıllara dönerdik. 1 Kasım seçimlerine Malatya olarak hazırız ve her beraber yol yürümeye devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Polat, konuşmasından sonra 30 Mart 2014 Belediye seçimlerinden bugüne kadar yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetleri sinevizyon gösterisi şeklinde teşkilat üyelerine anlattı. 

POLAT, “YEŞİLYURT’TA 200 DÖNÜM DEV PARK”

Başkan Polat, "Bizim temel ilkemiz işimizde elif gibi dimdik olacağız. Ama hizmet için vatandaş karşıda vav gibi mütevazı olacağız. Bu açıdan elif ve vav Yeşilyurt Belediyemizin ilkesidir" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yeşilyurt Beylerderesi mevkiindeki 200 dönümlük alana Şehir Parkını kuracağız" dedi. 

Kentin marka değerine büyük katkı sağlayacak şehir parkı 2017 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, kapanan belde belediyelerinden Yeşilyurt Belediyesine kalan Beylerderesi bölgesindeki parkın kendilerine tahsis edilmesinden sonra proje hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Şehir Park'ın şehrin hayat standardının gelişmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Polat, "Söz konusu alanı Yeşilyurt'un, Malatya'nın hizmetine sunacağız. Beylerderesi’nde ki o alan şehir ve bölge için bir servet adeta" dedi. 

POLAT, “7 DEN 70 E HER YAŞ GRUBUNA UYGUN AKTİVİTE ALANLARI YER ALACAK”

7 den 70 e her yaş grubuna uygun aktivite alanlarının yer alacağı Şehir Park’ın yenilikçi, modern ve güçlü tasarımı ile öne çıkacağını belirten Polat, "Projede su oyun parkı, suni gölet, çocuk eğitim alanları, futbol, tenis, basketbol sahaları, spor aletleri ile çocuk oyun grupları yer alacak. Ayrıca Seyir Kulesi de ilk kez bu parkta olacak. Aktivite alanı dışında kalan bölüm yeşil alan olarak tasarlandı. Bu kısımda; gül, ıhlamur, çınar, yeşil kayısı adı verilen mini meydanlar oluşturulacak. Ayrıca kokulu bitki merkezleri, wi-fi erişimi ile usb şarj noktaları, koşu ve bisiklet parkuru ile bir amfi tiyatro da inşa edilecek. Bu proje aynı zamanda Yeşilyurt'un yaşanılabilir düzeyine, hayat standardının gelişmesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “ÜLKEMİZDE OYNANAN OYUNLARIN FARKINA VARAN HEMŞERİLERİMİZ ELİMİZ KIRILSAYDI DA BU YANLIŞA DÜŞMESEYDİK DİYOR””

Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran seçimlerinin rövanşını 1 Kasım’da göreceklerini ifade etti.

Milletvekili Şahin, “Bugünkü toplantıya katılımı ve heyecanı gördüğüm anda  “ yarın seçim olsa hazırız, 1 Kasım’da %50’nin üstünde oy alarak tek başına yeniden iktidara geleceğiz” havasını teneffüs ettim.1 Kasım seçimlerinde inşallah 7 Haziran seçimlerinin rövanşını alacağız. Kirli tezgâhların en fazlasını 7 Haziran seçimleri öncesinde yakından gördük. O şer ittifaka ve kirli oyunlara bilerek, ya da bilmeyerek, daha önceden AK Parti saflarında olan ancak ufak tefek kırılganlıklardan ötürü AK Parti siyasetine sarı kart gösterelim diyerek, şer güçlerin bir takım yalanlarına vaatlerine aldanarak, 7 Haziran seçimlerinde belli bir oranda oylarımızın düşmesine sebep olan kardeşlerimizin birçoğu “elimiz kırılsaydı da bu yanlışa düşmeseydik” diyorlar. MHP’ye oy veren gerçekten ülke menfaatini kişisel ve parti menfaatlerinin önünde tutan kardeşlerimizin de bu duyguları paylaştıklarını gördük. CHP zaten çirkin siyaset anlayışı nedeniyle 1 Kasım’da erimeye devam edecek. HDP ise 6 milyon oy aldığını söylüyor ama bu oyları korkutarak ahlaksızca aldılar. Kürt kardeşlerimizin oylarına ipotek koydular ancak 1 Kasım seçimlerinde böyle bir boşluk bulamayacaklar. Sandığın ilke ve kurallarına herkes uyacak. Oy kullanma usul ve kuralı neyse ona göre hareket edilecek, o zaman boyunuzun ölçüsünü alacaksınız” dedi.

İL BAŞKANI KAHTALI “ BİZ SEÇİME HAZIRIZ”

İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, sürecin bu duruma gelmesinin sebebi olarak CHP ve MHP’yi gösterirken, ”7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon hükümeti kurulması için gereken çabayı göstermemize rağmen farklı talepler ve istekler sunan muhalefet partileri buna yanaşmadı. CHP ile bir aylık görüşmemizde hükümet kurma zemini yakalayamadık. MHP’de zaten Genel Başkan Bahçeli 7 Haziran seçimleri akşamı koalisyonda yer almayacaklarını belirtip, hükümetin kimlerden kurulması gerektiğine yönelik akıl verdi. CHP ve MHP bu yaptıklarının bedelini sandıkta ödeyecek ve milletimizden gereken cevabı alacaktır. 13 yılda yapılan tüm seçimlerde birinci parti olarak çıkan AK Partiye kimse akıl vermeye kalkmasın, ne CHP ne MHP ne de terör örgütüne destek veren HDP’den akıl alacak değiliz. 1 Kasım seçimlerinde inşallah tek başına iktidar olacak şekilde milletvekili sayımızın daha fazla alarak, tek başına yeniden iktidar olacağız. Milletvekillerimiz, İl Yönetim Kurulu, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları, Sandık Başkanları ve Mahalle Temsilcileriyle 1 Kasım seçimlerine hazırız” dedi.

İLÇE BAŞKANI YALÇINKAYA,”SAFLARI SIKLAŞTIRMAMIZ GEREKİYOR”

Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammet Yalçınkaya ise “7 Haziran seçimlerinde milletimizin kararına saygı duyduk. Milletimizin takdirini baş üstü edip bu inanç ve yaklaşımla yolumuza hiç durmadan devam ediyoruz. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımızla oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik, inşallah bunların meyvesini 1 Kasım seçimlerinde alacağız “ dedi. 1 Kasım seçimleri sadece ülkemiz için değil bölgemiz, İslam ümmeti, Dünya mazlumlarının geleceği açısından büyük önem taşıyacak, kritik bir seçime giderken safları sıklaştırmamız gerekiyor “ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız