SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Elimizde Başka Hakemler Yok..''

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Başkanı Levent Bıçakcı, havuz sisteminde bir sorun olmadığını belirtirken, her hakemin hata yapabileceğini toplum olarak kabul etmeleri gerektiğini kaydetti.

TFF Malatya Bölge Temsilciliği'nin yeni binasının açılışını yapan TFF Başkanı Levent Bıçakcı, daha sonra Vali Osman Derya Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Levent Bıçakcı, ziyarette Vali Kadıoğlu'na 44 numaralı, isminin yazılı olduğu Ay-yıldızlı forma hediye ederken, Vali Kadıoğlu da Bıçakcı'ya tepside kuru kayısı hediye etti.

Soruları yanıtlayan Başkan Bıçakcı, havuz sisteminde herhangi bir sorun olmadığını belirterek, "Havuzda bize göre hiçbir problem yok. Dün Rekabet Kurulu'nda da onaylandı. Havuzda herşey bizim kamuoyuna sunduğumuz şekilde gerçekleşecek" dedi.

Hakemlerin hata yapabileceğini, hakemlere destek olunması gerektiğini ifade eden Bıçakcı, "Elimizde başka hakemler yok. Turkcell Süper Ligi'nde maç yönetecek hakem sayısı belli. Biz de o hakemlere maçlarda görev veriyoruz. Bu hakemlere sizler de bizler de destek olacağız ve az hata yapmalarını sağlayacağız. Hakemlerin hata yapabileceğini toplum olarak kabul edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız