SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizdeki Bütün Silahları Kullanacağız"

0
Güncellendi - 2017-10-27 02:18:15
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, Şehit Kamil Belediyespor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını ifade ederek, “Biz daha çok koşacağız ve ilk yarıda neticeyi tayin etmeye çalışacağız. Oyuncularımız rahatlar, kendilerine de güvenleri var. Galip gelebilmek için elimizdeki bütün silahları kullanacağız” dedi.

Yeşiltepe 1 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, Siverek Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndüklerini anımsatarak, “Siverek Belediyespor’un da iyi bir kadro kurduğunu biliyorduk. Ama bu derece iddialı olduğunu da o kadar tahmin etmiyordum. Gerek ilçe gerekse de takımın kendi yapısı olarak fevkalade şampiyonluğa oynayacak inançlarını hissettirdiler” dedi.

Tekin, Siverek Belediyespor ile dişe diş geçen mücadeleden 1 puanla ayrıldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“İlk 20 dakikada kalemizde, bireysel hatalardan dolayı üst üste gol fırsatları yakaladılar. Kaleci Önder’in pozisyonlara müdahalesi ve çıkartması önemliydi. Farklı da olabilirdi. Tabi 20 dakikada kalemizde tehlike görmemiz ki atılan topların arkaya düşmesi ve kaleciyle karşı karşıya kalınmasına neden oldu. Bu durum rakibe hemen oyunun başında bir cesaret verdi. Fakat daha sonra ilerleyen dakikalarda arka arakaya iki gol geldi. Baskımızı artırdığımız anda kendi kalelerine bir gol attılar. İki gol oldu. Tam artık bitti maç, dükü çalacaktı. Faul atışından karambolde hem bizim hem de rakip oyuncunun kafasını sıyırıp, yan ağlara gitti. Devreye 2-0 girecekken 2-1 olması tabi ki moralleri biraz bozdu. İkinci yarı dişe diş bir oyun oldu. Biz hem üçüncü golü aradık hem de gol yememeye çalıştık. Bir el pozisyonuyla gol yedik. Hakemler çok iyiydi ama orta hakem ‘görmedim’ dedi. Oradaki olaydan sonra maç 2-2 bitti. Buna da sevindik. İddialı bir takıma karşı 1 puan almamız moral ve hedefimiz açısından bize artı oldu.”

Grup’ta her takımın şampiyonluğa oynadığına dikkat çeken Tekin, “62 Pertekspor’un 11 Nisan’a puan kaybetmesi, Adıyaman 1954 Spor’un Grup Merkez Hasar Hankendispor’da 2 puan bırakması, böyle neticelerin bu ligde devamlı var olacağını görüyoruz. Biz iç daha ve deplasmanda fire vermeden, kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız.”

Pazar günü sahalarında Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan tecrübeli teknik adam, “Yunus Emre’nin kart cezası sona erdi. Kaleci Metehan iki haftadır yoktu iyileşti. Yusuf Çelik’in kasığında hafif bir problem var. Eksiğimiz yok. Bugüne kadar mağlup olmamış, beraberlikle de mutlu olabilen ve bunu ilk hedeflerine koyan bir takım. Bu özelliklerine karşı bizimde bir takım tedbirlerimiz olacak. Biz daha çok koşacağız ve ilk yarıda neticeyi tayin etmeye çalışacağız. Oyuncularımız rahatlar, kendilerine de güvenleri var. Galip gelebilmek için elimizdeki bütün silahları kullanacağız” diye konuştu.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 6.haftasında sahasında konuk edeceği Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe 1 nolu sahada, teknik direktör İsmail Tekin nezaretimde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular çift kale maç yaptı. Şehit Kamil Belediyespor maçının taktik çalışmasının yapıldığı antrenmanda, teknik direktör İsmail Tekin, sık sık çift kale maçı durdurup, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Kasığında hafif ağrısı bulunan orta saha oyuncusu Yusuf Çelik, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız