SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birşey Yapabileceğim Düşüncesiyle Buraya Geldim"

0
Güncellendi - 2017-10-17 17:45:52
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, bireysel anlamda kendilerini daha da geliştirmek zorunda olduklarını belirterek, “Sonuçta görev kabul ettiysem futbolcuları izleyerek bir şeyler yapabileceğim düşüncesiyle buraya geldim. Geldikten sonra farklı bir senaryo görüyorsunuz ama yine de söylediğim gibi bunun üzerine çalışacağız, takımı daha iyi seviyeye getireceğiz” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklama yapan Bulut, takımın kompakt anlamda iyi olduğunu ifade ederek, bireysel olarak fazla hata yaptıklarını, bu hataları minimuma indirmek için çalıştıklarını kaydetti.

“POZİSYONLARIN BİRİNİ GOL YAPSAYDIK, MAÇ BÖYLE OLMAYACAKTI”

Bulut, Fenerbahçe karşısında özellikle merkeze atılan toplardan gol yediklerine dikkat çekerek, “Şampiyonluk adayı olan bir ekibe konuk olduk. Eksikliklerimiz var. Defans ve ofans anlamında eksikliklerimizi Antalya kampında tamamlamaya çalıştık. Bizim eksikliklerimizi ben ve ekibim biliyoruz. Bireysel hatalar biraz fazla olunca, kalemizde gol görmemiz normaldir. Girdiğimiz pozisyonlardan eli boş dönünce, işler daha zorlanıyor. Maçı tekrar tekrar izledik. Kompakt anlamda sahada güzel işler var ama bireysel olarak kendimizi geliştirmemiz lazım. Fazla hata yapıyoruz. Maçtan önce söyledim. Merkeze fazla top atılmayacak. Fenerbahçe merkezde baskı yaparak kazandıkları topla etkili olabiliyorlardı. Nitekim de iki golü böyle yedik. İlk 7 dakikada Fenerbahçe karşısında 2 gol yediğiniz zaman, işiniz gerçekten çok zor oluyor. Futbolcularım ilk yarı gol için şanslarını denedi. Bulduğumuz pozisyonlardan bir tanesi gol yapabilseydik, maç böyle olmayacaktı. Daha iyi moral bulacaktık. Oyun daha farklı seyredecekti. Akabinde kalemizde 3 golü gördük. İkinci yarı biraz toparlandık. Gol pozisyonları yakaladık. Bunlardan bir tanesini değerlendirebildik. Sonuçta 3-1 mağlup olduk. Oradaki hatalarımızı alıp, üzerinde sıkıca çalışacağız. Önümüzdeki maçlarda bu hatalarımızı minimuma indireceğiz” diye konuştu.

“EKSİKLERİMİZ OLDUĞUNU DEVAMLI SÖYLÜYORUM”

Genç teknik adam, takımda eksiklerin olduğunu ve bu eksikleri gidermeye çalıştıklarını belirterek, “Takımda eksikliklerimizin olduğunu tekrar söylüyorum. Eksikliklerimizin olduğunu devamlı söylüyorum. Bireysel hatalarımız fazla. Oyunda 4-5 kişi fazla hata yaptığında, ortaya bu sonuçlar çıkıyor. Buda takıma yansıyor ve moraller düşüyor. Bu eksikliklerimizi Antalya’da gidermeye çalıştık. Zamanımız kısa. Bu kısa zamanda iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

“BİZ YİNE DE ÇALIŞACAĞIZ”

Bulut, devre arasında birkaç transferler takımın daha iyi olacağını düşündüğünü ifade ederek, şunları söyledi: “Görevi kabul etmeden önce takımın kadro derinliği olmadığını biliyordum. Genelden bahsedersek eğer, kadro derinliğine birde sakat ve cezalılar eklenince, takım olarak çektiğimiz sıkıntılar ikiye katlanıyor. Elimizde mevcut kadro ile devre arasına gitmek zorundayız. Ben bunu bahane olarak kabul edemem. Ben görevi kabul ettiğimiz zaman futbolcuları izleyerek, bir şeyler yapacağımı düşündüğüm için geldim. Tabi geldikten sonra farklı bir senaryo görüyoruz ama eksikliklerimiz üzerine çalışacağız. Biz yine de çalışacağız. Takım olarak daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Devre arasına kadar inşallah istediğimiz puanları toplayacağız. Devre arasında da birkaç transfer ile daha iyi bir Malatyaspor olacağını düşüncesindeyim.”

“ZORLU BİR RAKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ”

Ligin 9.haftasında sahalarında Trabzonspor’u konuk edeceklerini anımsatan Bulut, “Trabzonspor zorlu bir rakip. Bu haftada 6-1’lik bir mağlubiyet yaşadılar. Hoca değişikliği oldu. Yeni bir hoca ile buraya gelecekler. Bizde mağlup olduk. İki takımda bu maçta galip gelmeye çalışacak. Fakat rakip bizi ilgilendirmiyor. Biz kendimizi düşüneceğiz. İyi hazırlanıp, istediğimiz puanları alacağız. İki önemli futbolcudan yoksun çıkacağız. Azubuike Konyaspor maçında sakatlık geçirdi. Aytaç Kara’da maalesef bir sakatlık geçirdi. Büyük bir ihtimal ameliyat olacak. 4 hafta aramızda olmayacak. Zaten o mevkide sıkıntılarımız olduğunu herkes biliyor. Yapacak bir şey yoktur. Elimizdeki olan mevcut futbolcu grubu ile en iyisini yapacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Bir söz söylenince arkasında durulur, başkan yılın başında 4 milyon tl borcumuz var ama 5 milyon euro bonservis alacağımız, gidecek futbolcularımız var dedi, gidenlerden kaç euro bonservis aldın?
    0
    0
    Yanıtla
  • HS (6 yıl önce)
    SAYIN HOCAM U21 YAKININDAN TAKVİYE NEDEN DÜŞÜNMÜYORSUNUZ.BAKIN GENEL ANLAMDA TAKIMI DEVRALDIĞINIZ GÜNDEN BUGÜNE KADARKİ YAPILAN MAÇLARI İZLEYİN.KOŞAN ÇABALAYAN 3 VEYA 4 OYUNCU VAR.5 KESİNLİKLE DEĞİL.BUNLAEIN YERİNE DİNAMİK EN AZ 2 VEYA 3 U21 SEN TAKVİYE ALIP DENEYİN.INANIN GENÇLER DAHA İYİ.ALINAN TOPÇULAR 30 YAŞ ÜZERİ DE OLSA İSTEK BİTMİŞ.OYUNCU BAŞARI İSTEĞİ VARSA OYNAR.PARA İSTEĞİ VARSA SADECE TAKIMA GİRER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Malatyaspor olarak biz yanlış yerdeyiz bizim yerimiz süper lig değil.Hem Şehir hem taraftar olarak hem yönetim ve takım olarak bulunduğumuz lige hiç yakışmıyoruz. Biz bu lige çok erken geldik herşeyimizle hazır değiliz. Çok yazık lig sonunda Adanaspor gibi geldiğimiz yere döneceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyefendi kimse sizi zorlamıyor...süper ligdeki begenmedigin malatyaspor yerine.git 1.ligdeki elazığspor u takip et. senin kafan zaten super ligi algilayamiyor..bak elazığ da 1 ligde iyi gidiyor..elazığ seni çok mutlu eder zaten..neden maltyasporla uzulesinki..sende maltyaspor taraftarina yakismiyorsun...olsa olsa elazığ taraftarligna yakisirsin ancak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU (6 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK CENGİZ KARDEŞ! BUNLAR SPORDAN NE ANLAR TOPTAN NE ANLAR? BUNLARIN TEK ANLADIĞI BOŞ MİDEDEN BOŞ BOŞ SALLAMAK? BOŞUNA DEMEMİŞLER HASÜD-ÜN MALATYA DİYE! OTU ÇEK KÖKÜNE BAK BASRİ DENEN ADAM KESİNLİKLE ELAGIZLIDIR BUNDAN EMİNİM! NEREDENEMİNSİN DERSENİZ ZATEN ADAMIN YAZDIKLARI ONU KABAK GİBİ ELE VERİYOR! HAKİKATEN SÜPER LİG TAKIMI MALATYASPORU BEĞENMİYORSANIZ GİDİN ALT LİGDEKİ HAS TAKIMINIZ ELAGIZI TUTUN VE MUTLULUĞU YAKALAYIN NE İŞİNİZ VAR BURALARDA???
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Tehlike düşmek değil!!!!!!!!!!!, Tehlike devre arasında yüklü transfer yapmak, son düştüğümüz yıl, başkanı aradım ve "sakın transfer yapmayın, eğer yüklü transfer yaparsanız amatöre gidersiniz "dedim. 26 futbolcu alıp düştüler ve amatöre gittik. Bakın Trabzona ağzı ile kuş tutsa amatöre gidecek, mucize bile kurtaramaz 1.2 milyar tl borcu trabzonun ödemesi mümkün değil. İşte Antep,Mersin,Ordu, Eskişehir, Denizli hepsi amatöre gidecek. Bu iş bilmeyen başkan gitsin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali osman (6 yıl önce)
    Erol hocada şikayete başlamış aslında ben çok iyiyim de yarın başarısız olursak takımda iş yok demek için. Hoca sorun değil çözüm üret diye geldin zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    YAHU ARKADAŞ KALEDE SÜREKLİ ERTAÇ OYNATILMAK ZORUNDAMI? ADAM HER GELEN TOPU İÇERİ ALIYOR? BİR TEK BİR TANE KURTARDIĞI TOP VARMI? YABANCI KALECİ NEDEN OYNATILMIYOR? OYNATLMAYACAKSA NEDEN TRANSFER EDİLDİ? ERTAÇIN OYNATILMASI İÇİN ARADA HATIRI SAYILIR KİŞİLERMİ VAR SÜREKLİ KALEDE ONU GÖRÜYORUZ? HELE BİZDE BİR SPOR MEDYASI VARKİ EVLERE ŞENLİK! ADAMLAR HER HAFTA ÇIKIP ERTAÇ ERTAÇ DİYE BOŞ BOŞ ADAMIN REKLAMINI YAPMAK İÇİN KENDİLERİNİ RESMEN YIRTIYORLAR SEBEBİ NE ACABA? TAMAM DEFANSTA BİREYSEL HATALAR YAPILIYOR AMA ALLAH İÇİN BU ADAM DA BİR TANE TOP ÇIKARSIN YA! SEYREDERKEN SİNİRDEN SAÇIMIZI BAŞIMIZI YOLUYORUZ BU KADARDA OLMAZ! KALECİ DEDİĞİN 90 DAKİKADA HİÇ OLMAZSA BİR ŞEYLER YAPAR TAKIMA KATKI SAĞLAR! BU ADAM NE YAPIYOR HER GELENE GEEÇÇ! BUNUN YERİNE KALEYE BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİ KOYSANIZ BUNUN KADAR HİÇ BİRİNE GELDE GEÇ DEMEZ! NE YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR ANLAMIYORUM? ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    HOCA BU TAKIMA ŞÖYLE BÖYLE DEME BAHANE ÜRETME UNUTMA BU TAKIM SENDEN ÖNCE İYİ KÖTÜ 8 PUAN TOPLADI TRABZON BİZE DENK BİR TAKIM EYER TIRABZONU YENEMEZSEN BIRAK GİT BURASI ACEMİ OCAĞI DEĞİL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Erol Bulut diyor ki ben Malatyaspor oyuncularını seyrettim birşeyler üzerine koyabileceğim düşüncesiyle görevi kabul ettim,Ancak geldiğimde başka seneryolarla karşılaştım diyor .(Başka seneryo nedir) Yıllar sonra Süper Lige çıkmış takımı küme düşürürlerse yazık olur,
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Erol hocam bu işin üstesinden geleceğinden eminim yanındayız . bu hafta Trabzonu yeneceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karabulut (6 yıl önce)
    Takimimizda siradisi topcu yok arkadaslar adem boutab azubuike bunlar super ligde cogu kulupte banko hep oynar diger topcularimiz malesef sans bulamaz bu ligde kimde oynatirsinki kadroya bak Allah askina ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karabulut (6 yıl önce)
    Butun yorumlari tek tek okudum arkadaslar cogu yorumlara katiliyorum yonetimimiz malesef ligde kalacak bir transfer planlamasi yapamadi iyi transferler olmadi goztepe bu konuda ornektir kanaatimce cunku cok guzel bir kadro kurdular goztepe ornegini veriyorum cunku bizimle ayni kosullarda ayni yerden geldik neden biz goztepe gibi buyuk dusunemedik ne eksigimiz vardi parami yoktu baskan kendi soyluyor borcumuz yok diye eee o zaman niye kaliteye onem vermediniz siradan futbolcu topluluguyla nereye kadar gidilebilir geecekler bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    Erol hocam üzülerek söylüyorum malatyaspor'da başladığın teknik adamlık kariyerinde maalesef malatyaspor'da yine son bulacak ! Sana da kabahat bulmuyorum ben adam olarak,insan olarak mükemmel birisin kimse ile tartışmam ama senin bu işi kaldırman zor görünüyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Hoca dediiğin eldekini,en iyi kullanmaktır. Herkes iyi oyuncu ister. Yabancı transferler fiyasko. Dia cissoko diallo acil devre arası gönderilsin. Bence takımı iyi bilen ali,ravcı ve hakan çalışkan yönetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşların bir çoğu bilerek mi bilmeden mi sanki oyuncaklarıymış gibi Yok bu futbolcu olmaz hoca stajyer yönetim gitsin gibi yorumlar yapıyorlar.Acaba ,bir Malatya'lı olarak takımı ne kadar sahipleniyoruz maçlara gidiyormuyuz küçükte olsa maddi katkımız varmı?bu konularda kendimizi eleştirmiyoruz.Şu anda mevcut kadromuz bu yapacak birşey Yok hocada sihirbaz değil .Yönetime de öyle ciddi bir altarnetif yok.O halde mevcut olanları destekleyerek başarılı olmanın yollarını bulacağız.Bizim takımdan daha fazla para harcayıp (Antalya gibi) başarısız olanlar var .Daha iyi hoca diye düşündüğümüz hocalar başarılı değiller.Destek ve sabır önemli diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Burası deneme tahtası değil Ali Ravcı nın ve tayfalarının çiftliği değil h,ç hocalık deneyimi olmayanı getirdi,Fenere karşı kaç tane forvetle oynadı,orta saha top yapamadı,seyretti,yazık Trabzonu bu haliyle yenemezsen hiç konuşma ..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Burda bir sey söylemek gerek Azabuke bu Takimin bel kemiki 90 dakka kosan hep ayni Perfomans gösteren Oyuncu hellal Olsun.Eren de cok gayret veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Ertugrul Saglamin Kadrosu tutmus gibiydi en azindan Oyunda Hamle Yapabiliryordu.Simtik bakarsam gidisat Tff 1 Lig. Malesef öyle gözükiyor insallah olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bu oyunculardan olmaz hocadan da yönetimden de uyan malatyaspor taraftari takimin üstüne oynuyanlar var ve bu takim ondan toop oynamiyo erol hoca kendi agziylada soyluyo bu malzemede bu kadar top oynatilir. Bir düşünün ertugrul hoca neden birakti herkes suc atti adama kimse adil gevrek yonetimine bisey demedi ama takımın gidişatı iyi degil stad gecikti kimse niye arastırmasını yapmadi belediye yolları bitiremedi tesis bitmedi oyuncular ne dümenle getirildi örnek bir barazit bir diallo bir dening bir chebake ve bir kac yabanci neden top oynayamiyor yada kimse arastirdi mi bunlari nasil avrupada top oynadiklarini yorum yapmak herkese ne kadar kolay geliyor. Simdi bu yorumumu okuyanlar diyecek ki bu kim ne diyo diye bakin dediklerim hep cikacak meydana yanlis transfer bas agritacak hoca konusu bad agritacak tesis stad parasal konular vb seyler gercek baktiginiz zaman acaba efsane malatyaspor gibi olacak sorusu geliyor akla kusura bakmayin ama dogru boyle giderse yeni malatyasporda bunlari yaşayacak temenlimiz yaşamaması simdi herkes bu takimdan ilk yarida 18 puan bekliyoki ligde kalsın beklemeyin özellikle trabzon macından puan yada puanlar bekliyor kimse beklemesin biraz futboldan anlayan varsa takima yardim etsin yada yardim da bulunsun takim elden gidiyo uyan malatyam size sesleniyorum taraftalar dernegi baskani murat soysal bey lutfen takima sahip cikin eski gunleri gormek istemiyoruz. Malatya hepimizin malatyaspor da hepimizin bu yonetim ve hoca degismeli derim ben ligin 2.nci yarisinda bu oyuncularin bazilari gonderilmeli oynamiyolar eksiklik cok oyuncularda takimi 3 oyuncu taşiyor adem dening boutalib gerisi titriyor niye mi araştırın ve bulun derim ve futbolada siyaset girmiş derim ayni yeni malatyasporda oldugu gibi bence siyaseti koymayin takima eger bu sorunlar cözülürse herkes iyi yonetim iyi teknik adam iyi futbolcular iyi takim iyi futbol izleyebilirler saygilar başarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Futboldan anlamayan ağzı olan herkes konuşuyor..fenerbahçeyi yenmeyi mi bekliyordunuz..biraz sabretmek lazım..takım kötü degil..erol hoca sen soylenenlere bakma..işine bak..bizim malatya da boş boş konuşup kendini profesör sanan çok tipler var..hiçbiride futbolu bilmez..hele 2 maç kazan bak seni göklerde taşırlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Bencede takım dahada kötüye gitti.Helede konya maçında kendi sahamızda beraberliğe top çevirten hoca bu takıma hiçbirşey veremez.Malatyaspor kimsenin deneme tahtası olamaz.yeni yetme yardımcı antrenörlerin acemi birliği olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (6 yıl önce)
    Arkadaşlar içimizde okadar düşman var ki dışarıdaki Hakem hatalarıyla kötülük edenlerden daha kötü el insaf bu takım iyi olacak inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Hoca senın suçun yok. elindekı malzeme bu yapacak bırsey yok gidebıldıgı kadar gidılcecek sonra teker top atacak geliyoruz ptt Ligi :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Kalede adil defansta Ali ravcı santrfor menejer Ersin oynasın nasılsa bütçeyi bunlar sıfırladı aldıkları paranın hakkını versinler. bakın diğer çıkan takımlara birde bize bakın alınan yabancıların çoğu yedek oynayanlarda yerine yerli 2 lig topçusu olmadığından oynuyor.Eleştri yaptınız hainsin bu şehirde asıl hainlere ne demeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle müthiş yorumlanmış alkışlıyorum bu saçma sapan yönetimi ve sıfırlanan milyon euroları çöpe atan yönetimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    Erol Hoca senin takıma vereceğin katkı yok. 3 hafta oldu, . Ne oynatmak istediğin belli değil. Staj için geldiysen 2. ligden başlamalıydın. Süper lig sana ağır gelmiş. Bu işi kaldıramadım de efendice şehri terk et. Ertuğrul hemen kaçtı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)Sabri Tezel isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın ne suçu var malzeme bozuk takımı kuranlar gitsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hocam.bu.hafta.maci.alamasaniz.istifa.edin
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    2 maça çıkmasına rağmen gözle görülür bir değişiklik yok hatta gerileme var takıma etki edememiş
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Doğru olan şeyi gördüğün halde, yapmamak cesaretsizliktir hocam ne demek çalışacağız sen burda stajmı görüyon kime izletin sen bile bile lades yaptın malatyayı oyuncu topu kaptırıyor sen onu 90 dk sahada tutuyon sayın hocam siz malatyayı çalıştırıyorsunuz siz malatyayı malatyada sizi yenimi keşfetiniz .Yapabildiğiniz ya da düşünebildiğiniz her neyse, başlayın yoksa geç kalınacak hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Kadronun 24 kişi olduğuna bakmayın sadece Yalçın,Abuzuike, Boutaib, Aytaç, Dening hadi Barazite var. Gerisi çöp , ay dan hoca getirseniz bişey yapamaz. İkiside sakat olunca eyvah eyvah........
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Bu kadrodan bi halt olmaz. Bir kaç kişi hariç ne kadar işe yaramaz adam varsa almışlar, parayı boşa vermişler. Geçen sene takımın direk adamları olmayan Ertaç, Sadık, Rahman direkt oynuyorlar, çünkü yeni alınıp dünya para verilenlerden iyiler de ondan. Aytaç iyilerden biriydi.
    0
    0
    Yanıtla