SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizdeki Kadro Yetersiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:02
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, elindeki kadronun yetersizliğinden dert yanarak, geniş bir kadroları olmadığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, elindeki mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Musa Sinan ile Yakup Alkan takıma son dakikada katıldı. Bu oyuncuların eksikleri var. Bütün bunlara rağmen tabi ki kulübedeki veya dışarıdaki oyuncularla devre arasına kadar gitmek zorundayız. Bunları daha öncede biliyorduk, şimdi de biliyoruz. Ama bir gerçeğin bilinmesi lazım ki, elimizdeki mevcut kadronun çok demoralize olmaması lazım. Çünkü onları çok fedakarca çalıştırmaya çalışıyoruz. Yoğun çalışıyoruz. Bu kadro elinden geleni yapıyor" şeklinde konuştu.

Belli bir sistemde oynayacak kadar geniş bir kadrolarının olmadığını dile getiren İldiz, "Özellikle üçüncü bölgede çok geniş bir kadromuz yok. Bu nedenle de orada zorlanıyoruz. Oyun sistemiyle oynayacak kadar geniş bir kadroya sahip değiliz. Bundan dolayı belirli bir kadroyla o sistem üzerine alışmaya çalışıyoruz. Ama her dakika değiştirecek bir kadromuz yok. Müsabakalarda değişiklik yaptık ama genel olarak bakıldığında üzerinde çok oynanacak bir kadromuz yok" dedi.

ORHANGAZİ MAÇI SONRASI..

Orhangazispor maçı sonrası da açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Yücel İldiz, lig ve kupayı aynı anda götürebilecek derinlikte bir kadroya sahip olmadıklarını, bundan sonraki süreçte tüm güçlerini lige vereceklerini söyledi.

Daha önce ilk on bir şansı bulamamış oyuncularına kupa karşılaşmasında forma verdiğini belirten İldiz, “İlk yılımızı geçirdiğimiz PTT 1. Lig’de elimizdeki imkanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Tabi ligi de düşünüp ligde mücadele eden oyuncularımın önemli bir kısmını dinlendirdik. Hem kupa, hem lig yorucu bir serüven kabul edersiniz ki. Bunu düşünüp farklı bir kadro çıkardık Orhangazi karşısına. Tabi kupada devam etmek isterdik, ancak bizim önceliğimiz lig. Bu realiteyi unutmamak lazım diye düşünüyorum. Sahada mücadele eden arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu bir Adanaspor karşılaşması var. Bu maçtan alacağımız sonuç bizim için çok önemli. Çünkü son lig karşılaşmasında önemli bir kayıp yaşadık” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız