SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Gelen Çabayı Sarfedeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-11-15 23:12:32
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a iade-i ziyarette bulundu.

Vali Aydın Baruş’u Büyükşehir Belediye binası önünde Başkan Polat ve yardımcıları karşıladı.

Ziyarette Başkan Hacı Uğur Polat, “Malatya’mıza gelerek göreve başlayan Sayın Valimize tekrar hayırlı olsun diyorum. Malatya da yapacak çok işimiz var. Malatya, Anadolu'nun her rengini içinde barındıran Anadolu'yu tüm yönleriyle temsil eden güzel bir Anadolu şehrimiz. Burada gerek Valiliğimiz, gerek Belediyemiz, gerek diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla bu millete hizmet etmek için Sayın Valimizin önderliğinde, rehberliğinde, başkanlığında çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Biz kendisine hoş geldin ziyaretine gitmiştik bugün de Sayın Valimiz iade-i ziyaret anlamında ziyaretimize geldiler bize şeref verdiler. Tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz” diye konuştu.

Vali Aydın Baruş da, “Yaklaşık bir hafta önce ülkemizin çok güzel bir köşesinden, Bolu’dan Malatya'ya gelerek görevime başladım. Malatya ülkemizin hem güzel illerinden birisi hem de medeniyetlerin kavşağında olan bir şehir. Zengin kültürü ve insanların yaşam anlayışı da zaten köklü medeniyet anlayışının tezahürü olarak ortaya çıkıyor. Yaklaşık bir haftalık süre içerisinde gerçekten Malatya'nın böyle bir kültüre sahip olmasının eserlerini görmeye başladım. Gerek insan yapısıyla gerek potansiyeli ile Malatya hakikaten hem ülkemizin ekonomisi açısından hem de ülkemizin insan kaynağı açısından vazgeçilmez şehirlerden birisi. Ben de Valilik görevim sırasında inşallah başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere diğer bütün kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla el ele vererek Malatya'nın hak ettiği, layık olduğu yerlere ulaşması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bugünkü ziyaretimde beni misafir eden ve misafirperverlikle karşılayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, değerli personeline çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bütün çalışmalarımız Malatya'nın daha ileriye gitmesi ve Malatya insanın daha huzurlu, daha refah içerisinde bir yaşam sürmesi için olacak. Bende Sayın Başkana tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mlx (5 yıl önce)
    Öncelikle sayın valimize görevinde başarılar diliyorum.sayın valimiz 1 yıl kalır kalmaz.diğer valiler kararnamesi ile başka bir ile yada başka bir göreve atanır.hepi topu malatyada 1 yıl,bilemedin 1,5 yıl anca görev yapar.yıllardır hep bu şekilde oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (5 yıl önce)
    Malatya ekonomisi büyük ölçüde tarıma yani kayısıya bağlı olduğu için Malatya insanı Sayın Valimizi kayısıya katacağı değer oranında bağrına basıp sevecektir artık Malatya kayısısı için laf değil icrat ve harekete geçme zamanı geldi'de geçiyor öncelilkle kayısı sezonu başında Devlet çayda ve Fındıkta olduğu gibi bizim Kayısıya'da süratla bir Taban fiyat açıklamalıdır aksi halde önümüzdeki 5 yılda Malatya'da kayısı ağacı kalmayacaktır durum çok acil ve bir o denli vahimdir, Sayın Valimize hoş geldiniz demekle birlikte 4 kuşaktır bir kayısı üreticisi olarak bektlentimiz kendisinden gecesini gündüzüne katması ve Allah rızası için bu dünya nimeti kayısımız için sonuna kadar çabalamasıdır Malatya insanı köylüsü vefalıdır unutmaz bilir kim kendisi için çalışıp fedakarlık etmiştir veya kim gelip faydasızca geçip gitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (5 yıl önce)
    Haci Baskan anlasılan Ahmet Çakır'ın ekibini tasfiyeye hazırlanıyor. Fotoğrafa bakınsanıza sanki Yeşiyurt Belediyesinin önü. 3 eski Genel Sekreter Yardımcısı da yok. Ah Ahmet Çakır ahhh. Kesilen ağaç, ben halime ağlarım. Neden mi? Gövdemi kökümden ayıran balta bir zamanlar parçamdı dermiş. Ahmet Çakırın ekibini yok sayan Çakırın kardeşim dediği adam. Gurupçuluk, hizipçilik almış başını gidiyor. Sanki bir çağ kapatıp yeni bir çağ açıyorlar. Sanki muhalaefet partisinden devralmışlar. Sanki kayyumlar. Ahmet Çakır umarım bunları görüyordur.
    0
    0
    Yanıtla