SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Gelen Desteği Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2020-09-20 02:55:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AKP MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesinin Malatya’nın kent mimarisine farklı güzellikler katacağını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyemizin Yeni Hizmet Binası ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un talimatıyla buraya inşa edilecek olan Millet Bahçemizin alanında çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Toplam 40 dönümlük alan üzerinde Yeşilyurt’a kazandıracağımız Belediye Hizmet Binamız ve Millet Bahçemiz, Malatya ve Yeşilyurt’un kent mimarisine farklı yenilikler katacaktır. Hizmet Binamızın hayata geçmesi anlamında bu yılın ilk aylarında Ankara’da yaptığımız temaslarımız esnasında Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’la yaptığımız görüşmelerimizde desteklerini esirgemeyen eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız ve Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkci’ye inşaat çalışmalarımız hakkında detaylı bilgiler paylaştık.

Geçen hafta kentimize teşrif ederek önemli yatırımların hayata geçmesinde müjdelerini Malatyalılarla paylaşan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte yeni hizmet binamızın inşa edileceği alanda Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızın da katılımlarıyla incelemelerde bulunmuştuk. Bu inceleme ziyareti sırasında Sayın Bakanımızın Yeni Hizmet Binamızın 5 dönümlük alana inşa edilmesini, geri kalan 35 dönümü de Millet Bahçesi yapılması noktasında talimatlarını vermesi hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu ziyaretin ardından projemizde bazı revizyonlar yapmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Belediye Hizmet Binamızı Sayın Bakanımızın ‘Binanın önü geniş olsun, vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip kullanabilecekleri alanlar olsun, sosyal etkinlikler için dizaynlar yapılsın’ şeklinde ki talimatından sonra bizlerde gerekli düzenlemeler ve yenilikler için istişarelerimizi yaptık. Binamızın hem yeriyle ilgili değişiklik, hem de önünün daha açık ve etkinlik alanlarının genişletilmesi yönünde de revize çalışmalarımızı başlatırken, kazı çalışmalarımızı ise sürdürmekteyiz.

Bizim için aslolan Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuzun geleceğine vizyonel, prestijli ve güzel bir eser emanet etmektir. Millet Bahçemiz ile birlikte daha ferah, daha nezih ve daha kaliteli bir görüntüye ulaşacak olan Belediye Hizmet Binamız ve Kompleksimiz, gerek iç ve dış tasarımı, ortak kullanım alanları, hizmet alanlarıyla Malatya’mızın değişen hüviyetine farklı güzellikler katacak şekilde hizmete girecektir. Yeşilyurt’umuzda yeşil alanların artırılması noktasında burada hizmete girecek olan Millet Bahçemizde büyük katkı sunacaktır.  Yeni Hizmet Binamızla, Millet Bahçemizle, yeşil alanlarımız ve sosyal donatılarıyla Yeşilyurt’umuzun büyüme ve kalkınma sürecine ciddi katkılar sunacağız.  Belediye Hizmet Binamız ve Millet Bahçemizin hayata geçmesinde noktasında katkılarını esirgemeyen Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti İl ve İlçe Başkanlığımıza ve katkı sunan herkese şahsım ve hemşerilerim adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

“BÜYÜYEN SEVDAMIZ YEŞİLYURT’UMUZA YAKIŞAN GÜZEL BİR YATIRIM”

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası ve Millet Bahçesinin Malatya ve Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni eden AKP MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, “ Malatya ve Yeşilyurt’lu hemşerilerimize hizmet edecek modern ve kaliteli Hizmet Binamızın yanı sıra Millet Bahçemizi, eski SSK Hastanemizin olduğu 40 dönümlük alanda hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Göreve geldiği günden itibaren Yeşilyurt’a daha iyi hizmetlerin gelmesi noktasında Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İl ve İlçe Başkanlığımızla uyumlu çalışarak büyük bir özveriyle hizmet eden Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ı öncelikle kutluyorum. Geçen hafta Malatya’mıza gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Belediye Binamızın gerek alanının genişletilmesi ve daha rantabıl hale gelmesi gerekse de 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılması yönünde ki talimatından dolayı  teşekkürlerimi sunuyoruz.Bu konuda emeği geçen Milletvekillerimize, Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Yeşilyurt Belediye Başkanımıza, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyoruz.Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası ve Millet Bahçemiz bittiği zaman Malatya ve Yeşilyurt’un gözde alanlarından bir tanesi olacak.Büyüyen Sevdamız olan Yeşilyurt’umuzun ve bu bölgemizin sosyal yaşam alan ihtiyacını da böylesine dev bir yatırımla karşılamış olacağız.Bununla birlikte Yeşilyurt Belediyesinde çalışan personellerimiz daha kaliteli ve nezih alanlarda vatandaşlarımızı ağırlayarak belediye hizmetlerini ulaştırabilecektir.Vatandaşlarımızda bir yandan belediye hizmetlerine güzel bir binada ulaşırken diğer taraftan Millet Bahçemizin ferah ve güzel atmosferinden yararlanabilecektir. Her yaştan vatandaşımızın gönül rahatlığıyla gelip dinlenebileceği, güzel vakit geçirebileceği, spor yapabileceği ve belediye hizmetlerine daha güzel bir alanlarda kavuşabileceği kıymetli bir yatırımı daha gerçeğe dönüştürmek adına ciddi adımlar atıyoruz. Şehrimizde yaşanılabilir mekânları artırma noktasında özverili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet Binamızın ve Millet Bahçemizin tamamlanması noktasında bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Hayatında futbol maçı izlememiş birini nasıl yeşilyurtspor un başkanlığına getirirsiniz?? Bu sorunu okuyan bir akp yetkilisi cevap verebilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Şu ortamda büyük bi ihtiyaç makam binası olmazsa Biz bu ekonomik sıkıntıyıda pandemiyide atlatamayız Vip otoparklı olacak bina çınar hazretlerine yakışır Bi yapı olsun beş dönüm yetmez 35 dönüm beton 5 dönüm yeşil alan yapılmalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (3 yıl önce)
    Bu Pandemi ve kriz döneminde kamu kaynaklarımızın , işsiz ve yoksul insana ,tableti eğitim alt yapısı olmayan öğrenci çocuklarımıza ,ve insana yapılmayan bu lüks harcamalardan kaçınmak gerekir ne zaman bu küresel bela sorunlar biter ve Türk Milleti genişe çıkar yine o zaman lüks bina yapılsın öncelik insanımız odaklı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • HIDIR (3 yıl önce)
    Büyükşehir binasının ÇEVRESİNE BİR TANE OLSUN AĞAÇ DİKİLMEMİŞ. Neden diye sormuşmu acaba bakan..! Yeşilyurt belediyesinin halihazırda kullandığı 25 dönümlük alan ne olacak acaba,Orayada YEŞİLYURT KAYMAKAMLIĞI&MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ&SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ için modern bir bina yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehrin göbeğini kamu binalarla doldurun , kimse otobüse minibüse binmesin yılda bir defa gittiği binaya, ptt kargo çarşının içinde yapıldı boztepe caddesinde sadece çalışanlarının araçları kaldırımı dolduruyor, bu binaları merkeze yaptıran adamlara sormak lazım binalar millet için mi yapılıyor içindeki çalışanlar için mi,bir muhtar belediyeye gitmekten aciz olup çarşıda belediye binasi istiyorsa kusura bakmasın muhtarlığı bıraksın ,100 metrede 3 hastane itfaiye şeker belediye sgk iş kur yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Yeni Hizmet Binamızın 5 dönümlük alana inşa edilmesini, geri kalan 35 dönümü de Millet Bahçesi yapılması noktasında talimatlarını vermesi hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu ziyaretin ardından projemizde bazı revizyonlar yapmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Belediye Hizmet Binamızı Sayın Bakanımızın ‘Binanın önü geniş olsun, vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip kullanabilecekleri alanlar olsun, sosyal etkinlikler için dizaynlar yapılsın’ şeklinde ki talimatından sonra" okuyunca inanamadım. Tamam fikir almak güzeldir ama insan once kendi fikrini bir söyler. Sizin hiç mi bir projeniz yoktu. Bir diger husus 5 dönüm bina 35 dönüm yesil alan olacak deniyor. Herkes biliyorki o bina yapıldıktan sonra o yeşilliğin olduğu yere zamanla ek binalar yapılacak ve orası betona dönecek. Yazıktır yapmayın bırakın orası tamamen yeşil kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    inşallah güzel bir mesire alanı olur şöyle bol oksijenli yeşilliğ ağaçları olan çocukların güvenle gezebileceği büyüklerin emin yer diyebileceği bir alan olsun betonlaşma olmasın birilkerine peşkeş çekilip koca koca sevimsiz gösterişşsiz binalar yapılmasın şehrin girişine yakışan adıyla anılan bir mekan olsun
    0
    0
    Yanıtla