SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Gelen Gayreti Göstereceğiz"

0
Güncellendi - 2016-09-18 18:59:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir ilçesini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Şahin’e Arapgir ziyaretinde, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Arapgir İlçe Başkanı Metin Tümer, İl Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Barman, İbrahim Çığrık ve Şahin Uslu eşlik etti. Arapgir İlçesine bağlı Kayakesen, Selamlı, Yabanlı ve Eski Arapgir mahallelerini ziyaret eden Şahin, ziyaretlerde ilçe halkıyla yakından ilgilenerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, Arapgir’in kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Arapgir tarihine de baktığımızda, bu ilçede hep seçkin insanların yaşadığını görüyoruz. Bizler bu güzide ilçenin sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine değinerek, 15 Temmuz akşamı gösterdikleri duruştan dolayı İlçe halkına teşekkür etti.

Kahtalı, “Allah bir daha böyle günleri bizlere göstermesin. Biz bu süreçte konu vatan olunca 79 milyon olarak ne yapacağımızı tüm dünyaya gösterdik. Ben bir daha kimsenin böyle bir cürret göstereceğine inanmıyorum. Bu cürreti gösterenlerle de mücadelemiz sonuna kadar sürecek” diye konuştu.

iha

mustafaşahin1

ŞAHİN, ZİYARETTE İLÇE HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız