SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Gelen Mücadeleyi Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2016-04-15 01:45:29
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de Alima Yeni Malatyaspor rüzgarı esiyor. Ligin son haftalarında iyi bir çıkış yakalayan sarı kırmızılılar, bitime 5 hafta kala puanını 40'a çıkardı ve Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı.

Ligin 26. haftasında deplasmanda Denizlispor'a 2-0 yenilen Alima Yeni Malatyaspor, sonraki 3 haftalık süreçte fırtına gibi esti. Ligin 27. haftasında sahasında Balıkesirspor'u 1-0'la geçen sarı kırmızılılar, 28. haftada sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 2-1 yendi. Ligin 29. haftasında zorlu Kayseri Erciyesspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan Alima Yeni Malatyaspor, Play-Off potasında yer alan Balıkesirspor'un puan kaybetmesiyle birlikte Play-Off potasına göz kırptı.

Son 3 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Alima Yeni Malatyaspor, puanını 40'a çıkartırken, Play-Off için iyice umutlandı. 6 eksikle gittiği Kayseri deplasmanından galibiyetle dönmesini bilen sarı kırmızılılar, ligin 30. haftasında sahasında İzmir ekibi Altınordu'yu konuk edecek. Malatya temsilcisi, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak hem seriyi sürdürmek hem de Play-Off potasının içerisine girmek istiyor.

"ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

Alima Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Play-Off potasında yer alan Balıkesirspor ile aralarında 3 puanlık bir farkın olduğunu ifade ederek, maç maç ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Gevrek, takıma başından beri inandıklarını belirterek, "Belki bu sezon kötü olduğumuz haftalar oldu ama inşallah takımımız Allah’ın izniyle bu sene hak ettiği yerde olacak. Camiamızın, teknik heyetin, futbolcuların ve bizlerin buna ihtiyacı vardı. Allah nasip etti galip geldik. Kalan 5 haftada da en sonuçları alıp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hedef olarak sezon başında 'ligde kalalım' dedik. Bu hedefimizi gerçekleştirdik. Kalan haftalarda hedefimiz şudur, budur demiyorum. Ama Alima Yeni Malatyaspor her zaman hedefi olan bir takımdır. Play-Off potasıyla aramızda 3 puan var. Olur ya da olmaz. Biz maç maç, elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

aymsnis16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • M.Sinan Öztan (7 yıl önce)
    Nasıl olsa düşme hattının üzerindeyiz.Play-Off'u hedefliyoruz derken gevşemek yok ve mücadeleyi elden bırakmadan hırs ve azimle Altınordu'nun karşısına çıkmalıyız Altınordu'da kolay lokma değil.AYMS'ye başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)
    Yarın maça gelin arkadaşlarınızı alıp getirin evde tv başında izlemeyle destek verilmiyor bu stad ne zaman dolacak anlamıyorumki
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (7 yıl önce)
    Ben takım biraz alışma döneminde yazmıştım ama bazı arkadaşlar dalga geçiyordu inşallah Allahın izniyle Playof oynayacak başarılar malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr. Şerafettin Erdoğan (7 yıl önce)
    futboluyla play-of u hakediyor. iyi yönetilir ve pirimle desteklenirse neden olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (7 yıl önce)
    Helal olsun size gönlümüzde şampiyonsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    Takim dislileri islemeye basladi artik hic stres yapmadan maclara tek tek bakip yakalayabilirsek playofu alalim . unutmayin herkes cikis yaparken biz yerlerdeydik simdi biz cikis yapiyoruz playofa cikarsak super lige cikma sansimizda yuksek. ama olmazsada takimi fazla dagitmadan 3-4 nokta transferle seneye super lige cikariz
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut kılıçarslan (7 yıl önce)
    play- of neden olmasın.BİRAZ DAHA GAYRET.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    zoru başarırsın sen malatya süper lig kokusu geliyor
    0
    0
    Yanıtla