SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-13 18:27:17
A- A+ PAYLAŞ

  • TSO'yu ziyaret eden MİAD Başkanı Akdaş, "Bu dönemde kabinede Malatyalı bakanlarımız da var. Bu konuda da şanslı bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım." dedi.

Malatyalı İş Adamları Derneği(MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatyalı İş adamlarının Türkiye ekonomisinde çok büyük söz sahibi olduklarını ifade ederek, “Biz Malatya dışında yaşayan hemşehrilerimizin Malatya’ya daha fazla yatırım yapmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu. Erkoç, son dönemlerde Malatyalı iş adamları ile ticari ve manevi bağı koparmama gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, “Malatya sanayi ile çok geç tanışan bir kent. Malatya sanayisini belli bir noktaya taşımak içinde Malatya dışında yaşayan hemşehrilerimizin Malatya’da daha fazla yatırım yapmalarını arzu ediyoruz. Malatya’da gerekli yatırım ortamını hazırladık. Organize sanayi bölgeleri bu anlamda belli bir noktaya geldi. İnşallah sizlerinde desteğiyle hep birlikte Malatya’yı kalkındırırız” ifadelerine yer verdi.

Malatyalı İş adamlarının son dönemlerde Malatya’ya yatırım yapmaya başladığını ancak bunun yeterli olmadığını söyleyen MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ise Malatyalı iş adamlarının İstanbul’da ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde geniş bir etki alanına sahip olduklarını söyledi. Malatyalıların her konuda çalışkan insanlar olduğunu dile getiren Akdaş, “Malatya’ya yatırım noktasında da son birkaç yıldır bazı yönetim kurulu arkadaşlarımız yatırım yapıyorlar ama bu yeterli değil, sayıyı biraz daha arttırmamız gerekiyor. Malatya’da yatırım için gerekli koşullar var. Bu dönemde kabinede Malatyalı Bakanlarımız da var. Bu konuda da şanslı bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bizler Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte el ele vererek Malatya’nın kalkınması için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

AKDAŞ, BAŞKAN GÜRKAN’I DA ZİYARET ETTİ

Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, beraberindeki MİAD heyeti ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş, “Malatya’da “Kariyer Günleri” adı altında Yener Göğebakan arkadaşımla bir konferansımız olacak. Bu vesileyle de Malatya Valimizi, Battalgazi Belediye Başkanımızı, Ticaret ve Sanayi Odamızı, Yeşilyurt Belediyemizi ziyaret ettik. Biz Malatya’dan her ne kadar uzakta olsak ta gönlümüz, aklımız, rüyamız her şeyimiz Malatya’da” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MİAD Başkanımızı Malatya’da görmekten ve belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kendi şahsında tüm MİAD yönetim kurulunu ve MİAD üyelerini de tebrik ediyorum. MİAD, Malatya’nın tanıtımı noktasında ve İstanbul’daki iş adamlarımızın dayanışma olgusu içerisinde, grup dinamiği oluşturulması anlamında önemli görevler ifa ediyorlar. Sosyal projeleri noktasında takdirle karşıladığımız çalışmaları oluyor. Sevgi Evleri’ndeki çalışmaları olsun, Turgut Özal Tıp Merkezi yanındaki konuk evi ile ilgili olsun, ayrıca yeni bakanımızın kabinede yerini aldıktan sonra bürokrasi ve iş çevrelerini Ankara’da yapılan toplantıda bir araya getirmesi, orada Malatyalı heyecanının oluşturulmasında büyük gayret ve çabalarını gördük. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Malatyalı işadamlarımızın İstanbul’da güzel işlere imza attıklarını görüyorum. Bu başarıların sürmesini temenni ediyor ve daha büyük başarılar elde etmelerini bekliyoruz” dedi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız