SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2016-11-12 02:50:15
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün başkanı Doğan Çelebi, bu sezon kısıtlı bütçeyle yer aldıkları grupta ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Malatya’nın tek bayan futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezonda 6’ncı grupta mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl 7’nci grubu lider tamamlayan ancak Play-Off ilk maçında Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübüne penaltı atışları sonucunda elenen Malatyalı bayanlar, bu sezon hayallerini gerçekleştirmek istiyor.

Kulübün kurucusu ve başkanı Doğan Çelebi, iyi bir grupta yer aldıklarını ifade ederek, “Geçen sezon grubumuzu birinci tamamlamıştık. Bu sezonda bize göre iyi bir grupta yer alıyoruz. Geçen sezondan kadromuzdan birkaç futbolcu gitti. İstediğimiz takviyeleri ise yapamadık. Ancak altyapıdan yetişen sporcularımız bu sezon başarılı bir performans göstererek, grubu yine birinci tamamlayacaklar, buna çok inanıyoruz” dedi.

Çelebi, kuruldukları günden buyana yalnız bırakıldıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Amacımız Malatya’yı bayanlar futbolunda iyi bir yere getirmek. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ancak gelin görün ki Malatya’nın tek bayan futbol takımı olmamıza rağmen çok yalnız bırakıldık. Buna rağmen pes etmedik ve bu sezonda ligde yer almaya karar verdik. İnşallah her şey bizim adımıza daha iyi olur.”

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk haftasında Elazığ Bordo Atletik Spor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü 13.00’da İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.

Mücadeleyi, Furkan Bakan, Abdullah Tataroğlu, Murat Yiğit hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız