SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-03-18 00:43:56
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta geçen hafta Araban Belediyespor karışısında aldığı yenilgiyle şampiyonluk şansını zora sokan Yeşilyurt Belediyespor’da hazırlıklar moralsiz başladı.

23. haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek Malatya ekibinde geçen hafta kaybedilen 3 puandan dolayı yüzlerin asık olduğu gözlendi. Yeşiltepe 1 Nolu sahada yapılan çalışmada futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Teknik Direktör İsmail Tekin, henüz ligin bitmediğini, disiplini elden bırakmadan mücadeleye devam etmeleri gerektiğini söyledi. Sahaya çıkmadan hiçbir maçın kaybedilip ya da kazanılmadığını belirten Tekin, “Biz geçen hafta yenildik ve avantaj kaybettik. Ancak şunu unutmayın ki lig devam ediyor ve henüz oynanmamış 4 maç var. Biz sezon sonuna kadar mücadeleyi bırakmadan elimizden geleni yapacağız. Gerisini bekleyip göreceğiz” ifadeleriyle oyuncularını uyardı.

Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor, grubunda maç fazlasıyla 47 puanla lider durumda bulunuyor. Statü gereği Bölgesel Amatör Lig’de yer alan 12 grupta lider olan takımlar eleme maçları oynamaya hak kazanıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız