SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elimizden Geleni Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde salonda kondisyon çalışması yapan sarı-kırmızılı takım, daha sonra sahada ter idmanı yaptı. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan genç futbolcu Güven Gürsoy, geçen yıl genç oyuncuların Bank Asya 1. Lig'de şans bulduğunu ifade ederek, "Genç ağırlıklı bir kadroyuz, ama maç tecrübesi olan bir takımız. Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ligi de en iyi yerde kapatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Ali Şimşek ise, ekonomik sorunların çözülmesi halinde Malatyaspor'un daha iyi yerlere geleceğini söyleyerek, "Çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıdan gelen futbolcu arkadaşlarımızla beraber 22 kişilik bir kadro oluştu. Bu yıl daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Ekonomik sorunlar çözülürse Malatyaspor daha iyi yerlere gelecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde bir kongre var. İyi bir yönetim oluşursa, sıkıntılı süreci atlatırız" diye konuştu.

Yeni transferlerden Ahmet Çetinkaya da, teknik sorumlu Mustafa Taşar yönetiminde genç ağırlıklı bir kadroyla çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "Mustafa Hoca zaten gençlere önem veren bir kişiliğe sahip. Altyapıdan gelen genç futbolcularla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara Demirspor kampından katıldım ben de buraya. Ben gençlerin her şeyi başarabileceklerine inanıyorum. İnşallah hayırlısı olur. Kendimize güveniyoruz. Bazı eksik noktalarımız var, bunları da tecrübeli ağabeylerimizle
gidermek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız