SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elimizden Geleni Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor, Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Klasman Grubu'nda lider konumda bulunan Adana Demirspor karşısına Mehmet Yoldaş ve Murat Avcu olmadan çıkacak olan Sarı-kırmızılı takım, Kahramanmaraşspor karşısındaki iyi futbolu sürdürüp puan ya da puanlarla dönmek istiyor.
Defans hattındaki eksiklikleri gidermeye çalışan teknik heyetin, taktik ağırlıklı çift kale maçlarda çeşitli alternatifleri deneyeceği, buna göre Adana Demirspor maçının ilk 11'inin oluşturulacağı kaydedildi. Günü tek idmanla geçiren Sarı-kırmızılı takım düz koşu ve ısınma hareketleri sonrası dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Antrenman istasyon çalışmasının ardından sona erdi.
Takımın Teknik Sorumlusu Hasan Koç yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor hedefi olan bir takım ve galibiyet için sahaya çıkacaklar. Biz de Kahramanmaraşspor maçıyla birlikte moral bulduk. Genç futbolcularımızın kendilerine olan öz güvenleri yerine geldi. Defans hattımızda sıkıntı var ama sahada görev alan bütün arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklar. Adana Demirspor maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız