SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elimizden Geleni Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği gö revine atanan Sami Er'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Yönetim kurulu üyeleri Sıddık Özdemir ve Mehmet Dursun'la birlikte, Sami Er'i ziyaret eden MTSO Başkanı Hasan Erkoç, işbirliği içerisinde çalışmak için çaba göstereceklerini söyledi. Erkoç, "Yeni yasalarla bu kurum önemli bir yere geldi. Sayın Sami Er'in hizmeti eşit şekilde götüreceğinden eminiz. Malatya'yı marka şehir haline getirmek için, bütün kurumlarla ortak akıl içerisinde çözümler aramayı kendimize prensip edindik” dedi.

Malatya'da kurulan Avrupa Birliği İş Geleştirme Merkezi'nin (ABİGEM) 2 yıl AB fonu desteğinin devam edeceğini belirten Erkoç, "Daha sonra, kurum ve kuruluşları ile ticaret odası, ticaret borsası, 1. ve 2. organize sanayi bölgesi, TSE, KOSGEB ve İl Özel İdaresi ile birlikte bu şirketi kurup Malatya'ya gelir kazandırmak için gayret içinde olacağız. Bu noktada Özel İdaresi'nin de desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sami Er ise, göreve başlamasının 7. gününde olduğunu belirterek, "Belediyelerden sonra İl Özel İdaresi de yerel yönetim şeklini alması, hükümetin yeni yapılanmada yerel yönetimlere verdiği önemi gösteriyor. Hizmetlerin yerinde yapılması ve yerinden yönetim sistemi getirildi. Malatya'nın hak ettiği yerde olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız