SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, takım olarak U-19 ve Büyükler Ligi’nde yollarına kayıpsız devam ettiklerini bildirdi. 

Kapkıner, takımın iyi bir hava yakaladığını kaydederek, “Hem U-19’da hem de Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde beklediğimizin de üzerinde bir performansla yolumuza devam ediyoruz. U-19 1. Küme Liginde 12 galibiyet 2 beraberlik aldık. Büyükler Liginde ise 6’da 6 yaptık ve en iyi şekilde yolumuzda ilerliyoruz. 2 ligde de namaglup lider durumdayız” dedi.

“BİZE KİMSE KARIŞMASIN, BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Kulübün zorlu bir süreçten geçmesine rağmen, olumsuzlukları düşünmeden yollarına devam ettiklerini ifade eden Kapkıner, “Malatyaspor kulübü olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Ancak ne olursa olsun Malatyaspor ismi her zaman büyüktür. Bizde elimizden geldiği kadar Malatyaspor’u ayakta tutmaya çalışıyoruz. Genç arkadaşlarımızda ellerinden geleni yapıyorlar. Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 2 maç oynuyorlar. Tabi ki yoruluyorlar. Ama o yorgunluklarının karşılığını da en iyi şekilde alıyorlar. Galibiyetten sonraki sevinçleri de bizlere çok iyi bir şekilde yansıyor. Herkes mutlu bizde mutluyuz. Bize kimse karışmasın, cezada vermesin. Biz kendi aramızda en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“TRANSFER YASAĞI CEZASI BİZİM İÇİN HAYIRLI OLDU”

FİFA Disiplin Kurulu tarafından kulübe gelen 4 transfer dönemi yasağın kendilerini çok fazla etkilemediğini kaydeden Kapkıner, “Bizim takımımız hazırdı. Genç arkadaşlardan kurulu bir takımımız var. Futbolcularımızın tamamına yakını 18 yaşında. Transfer yapamadık ama şimdilik transfer yapamamamız isabetli olmuş gibi görünüyor. Çünkü iyi bir takım var. Belki de transfer yapsak takım bozulacaktı. Transfer yapamamamız bir yandan iyi oldu. Allah’ta bize bu konuda yardımcı oldu. Ceza bizim için hayırlı oldu” ifadelerini kullandı.

“MALATYASPOR İÇİN (EFSANE GECESİ) YAPACAĞIZ”

Kapkıner, takımda birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğuna değinerek, şunları söyledi: “Takımda birlik ve beraberlik en üst seviyede. Çocukların aynı yaşta olmaları bizim adımıza büyük bir kazanç oldu. Birbirlerine karşı sevgi ve saygıları var. Tam bir aile ortamına sahibiz. Bunun yanında teknik heyetimizde çocuklarımıza gereken ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Bununda neticesini alıyoruz.”

Malatyaspor Kamu Davası’nda kulüp olarak müdahil olduklarını kaydeden Kapkıner, “Malatyaspor Kamu Davası artık yargı boyutunda. Dava devam ediyor. Yargıya intikal eden bir konuyla ilgili konuşmak pek doğru değil ama Malatyaspor davanın müdahilidir. Bu noktada da davayı takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kapkıner, Malatyaspor olarak “Efsane Gecesi” düzenleyeceklerini ifade ederek, “Malatyaspor olarak bir “Efsane Gecesi” yapmayı düşünüyoruz. Malatyaspor’a gönül veren, Malatyaspor’u sevenlerle bir araya geleceğiz. Geceye geniş bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Gecemizi 26 Aralık Çarşamba günü Altın Yunus’ta gerçekleştireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız