SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Geleni Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Eren Görür, Play-off’a emin adımlarla gitmek istediklerini söyledi. 

Ligin 25. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 4-0 üstünlüğüyle sonuçlanan Altay maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Eren Görür, Altay karşısında aldıkları galibiyetin Play-off yolunda büyük önem taşıdığını ancak geriye kalan maçlarda da aynı performansı sergilemek zorunda olduklarını ifade etti.

Golcü futbolcu, ligde Play-off’a kalmayı hedeflediklerini kaydederek, “Özcan Kızıltan hocamızın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir performans ortaya koyuyorduk. Geride kalan 2 haftada performansımız gayet iyiydi. Bizim Play-off hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak içinde elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ligin 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçından da galibiyetle ayrılarak, Play-off’a emin adımlarla yürümek istediklerine dikkat çeken Eren, “Altay maçında takım olarak kazanmayı çok istedik. İyi mücadele ettik ve farklı bir skor yakaladık. Bu maç geride kaldı. Önümüzde Alanyaspor maçı var. Bu maçı da kazanıp, daha emin adımlarla Play-off’a doğru gitmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve kadroya sahibiz. İnşallah istediğimizi alacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız