SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Ne Geliyorsa Yapacağız"

0
Güncellendi - 2019-05-03 18:49:34
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder'e STK ziyaretleri devam ediyor. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. MASTÖB Başkanı Cengiz, Başkan Güder’in seçim sürecinde kimseyi ötekileştirmeden bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Battalgazi ilçemize güzel hizmetler yapacağınıza eminiz” dedi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, bir süre istişarede bulundu. Burada konuşan MASTÖB Başkanı Cengiz, seçim sürecinde adayları yakinen takip ettiklerini belirterek, “Biz Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği olarak seçim sürecinde hep adaylarımızı takip ettik. Sahada neler yapıyorlar, Malatya adına neler vaatediyorlar, toplumu nasıl kucaklıyorlar, sahadaki yönetim kurulu arkadaşlarımızla her bölgede takiplerimiz oldu. Battalgazi'de çok güzel çalışmalar yaptınız. İnsanları hiç bir yerde ötekileştirmediniz.  Size oy veren, vermeyenleri hepsini bir tuttunuz. Ve kavga, gürültü olmadan bir seçim süreci geçti. Bu konularda göstermiş olduğunuz hassasiyetlerden dolayı MASTÖB olarak size teşekkür ediyoruz. Battalgazi İlçemize güzel hizmetler yapacağınıza eminiz. Çünkü geçmişte teşkilatta çalışmalarınızı görmüştük. Takip etmiştik. Bizler MASTÖB olarak nerde, hangi alanda, sahada görev düşerse biz sizlerle beraberiz. Çünkü biz Malatya için varız. Biz halkla bürokratların arasında köprüyüz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, herkesin ortak paydasının ‘Malatya ve hizmet’ olduğunu belirterek, “Seçim sürecini ve bizleri biraz analiz ettiler. Bu kendilerinin tevazularından,  iyi niyet sahibi olmasından ve hoş görüsünden kaynaklandığını düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir ifadesi var; ‘Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet’. Bizi birleştiren ortak unsurlar bunlardır. Aynı ülkeyi paylaşan, aynı toprağı paylaşan insanlar, bunlara sahip çıktığı müddetçe, bunları ortak konsensüs olarak kabul ettikleri müddetçe, insanların arasına tefrika, ayrışma girmez diye düşünüyoruz. Bizim amacımız, insanları birleştirmek,  ayrıştırmak değil. Yüce Rabbimiz, bu insanları yaratmışsa, herkese farklı renkler vermişse,  bu yüce Rabbimin bir güzelliği olarak görüyoruz ve o şekilde davranmamız gerektiğine inanıyoruz. Bundan 1 ay önce seçim oldu, bu görev bize nasip oldu. Biz bu millete hizmetkar olma adına, hizmet etme adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. 1 hafta önce de Ankara'ya gittik. Neler yapabiliriz Battalgazi için bunları konuştuk. Amacımız, Battalgazi'mize hizmet etmek. Hizmeti nasıl getirebiliriz onun gayreti ve çabası içerisindeyiz. İnanıyorum ki siz iyi niyetle, halisane davranırsanız Yüce Allah'ta sizin gücünüzün yetmediği işleri kolaylaştıracak ve önünü açacak, biz buna inanıyoruz. Ve bunu yapmak içinde mücadele ediyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

BERBERLER VE KUAFÖRLERİN ZİYARETİ..

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetimi, Başkan Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, hizmette istişareye önem vereceklerini belirterek, “Topluma faydalı olma adına elimizden gelen çabayı hep birlikte sarf edeceğiz” dedi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Toptaş, “Başkanımızı, AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde iyi tanıyoruz. Berberler ve kuaförleri iyi tanıyan, kendisi esnaf ve camiada olduğu için bizimde sorunlarımızı iyi bilen biri. Başkanıma kuaförler ve güzellik salonları ve erkek berberleri olarak başarılar diliyoruz. Oda olarak da inşallah istişare içerisinde olup, iyi bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Ekibim ve camiam adına başkanımıza başarılar diliyorum. İyi bir oy ile, rekor bir oy ile geldi. Ekibine ve başkanıma başarılar diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, sorunları istişare ile çözeceklerini belirterek, “Bizlerde yerel yöneticiler olarak, tüm STK’larımız dahil olmak üzere onlarla beraber toplumumuzun yaşam seviyesini daha yukarıya çıkarma adına, onların yaşam konforlarını artırma adına, yaşam koşullarını güzelleştirme adına elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. STK’lar, toplumun avukatlığını yapıyorlar. Toplumun aynası konumundalar. Sorunlarımızı çözme adına beraber istişarelerde bulunacağız. Hep beraber bu yükün altına, elimizi, omzumuzu, bedenimizi koyarak bu topluma faydalı olma adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Ramazan kardeşimiz de çalışkan biri. Bu 5 yılı Malatya'nın, Battalgazi'nin faydasına nasıl olacaksa, o uğurda çaba ve gayret göstereceğiz. Malatya'da bulunan esnaf ve sanatkârımızın büyük bir çoğunluğu Battalgazi bölgesinde yükümlülüklerini yerine getirmekteler. Bu 5 yılı en güzel şekilde Malatya halkının razı olabileceği bir şekilde geçirme adına elimizden gelen gayreti ve çabayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bülten

MASTÖB ziyareti

Berberler ve Kuaförler ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız