SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elimizi Güçlendirin'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, belediyenin direkt iş kapısı olamayacağını ancak seçildiği takdirde istihdam sağlamak için çaba göstereceğini söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Polatlılar Derneği Ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, Polatlılar dernek lokalini ziyaret etti. Dernek başkanı Ahmet Alkan siyasilerin ilgisizliğinden şikâyet ederek, işsizlik konusunda çözüm beklediklerini ifade etti.

Ahmet Çakır konuşmasında; İssizlikle ilgili olarak belediye direkt olarak bir iş kapısı olamaz; ancak belediye başkanı olduğumuz taktirde imkânlar ölçüsünde istihdam sağlamak için, altyapı oluşturma, iş adamlarımızı yönelik birlik ve beraberlik içerisinde yatırım yapmalarını sağlama gibi çalışmalarla çözüm bulmaya çalışacağız.

* Mahalle temsilcileriyle yemekte bir araya geldi
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve il başkanı Mustafa Şahin ve il başkan yardımcısı Özcan Çetin dün akşam yemekte mahalle temsilcileriyle bir araya gelip, çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

Mustafa Şahin konuşmasında; Ak Parti olarak yıllardır halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını birici ağızdan dinleyerek, sorun ve sıkıntılarını çözmek için böyle bir yapılanma içerisinde olduklarını belitti. Mahalle temsilcilerinin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, öneri ve sorunlarının çözümü için hep birlikte mücadele ettiklerini ifade etti.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Mahalle temsilcilerinin halk ile sürekli iç içe olduğunu ve sorunları daha çabuk öğrenebildiğini, parti ile sürekli istişare halinde bulunmaları münasebetiyle, olup biten çalışmalarını hem halkımıza, hem de siyasilere ulaştırmak için bir köprü vazifesi yaptığını ifade etti. Sorunların tespitinin çözümünden daha önemli olduğunu ifade eden Çakır, tespit edilen sorunu çözmek, işin büyük bir kısmını halletmektir, dedi. Ayrıca çalışmalarından dolayı mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

* Sancaktar mahallesi mahalle toplantısı
Dün akşam Sancaktar mahallesinde düzenlene toplantıya Ak Parti il başkanı Mustafa Şahin, Belediye başkanı Ahmet Çakır ve encümen üyeleriyle, partililer katıldı.

Ahmet Çakır ve Mustafa Şahin, yağan yağmura rağmen coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Çakır ve Şahin’in konuşmaları sıksık sloganlar ile kesildi. Milletvekilliği seçimlerinde mahalle sakinlerinin gündeme getirdiği sağlık ocağı sorununun giderliğini ifade eden konuşmacılar, diğer sorunların çözümü için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Ahmet çakır konuşmasında; Daha çok hizmet için, ellerinin daha önceki dönemlerde olduğu gibi yine güçlendirilmesini istedi. Ak Parti hükümeti zamanında yapılan hizmetler, yasadışı yapılanmalar, çetelerden kurtulmak için verilen mücadele, dış devletlere karşı onurlu bir duruş için; 10 Mart’ta ilimize gelecek olan Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde karşılayarak desteğimizi verelim dedi. Çakır, Başbakanımızın elini güçlendiren sizlersiniz, verdiğiniz destek olduğu sürece kimse Türkiye’nin ve Ak partinin önünü kesemez dedi.

Ahmet Çakır ve Mustafa şahin daha sonra Tecde kayalık mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız