SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elimizi Taşın Altına Koyuyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, modern ve çağdaş bir il özlemlerini hayata geçirmek ve Malatya'yı Türkiye'deki ilk 10 il arasına sokmak için çaba göstereceklerini söyledi.

Çakır'ın, seçim çalışmalarıyla ilgili parti bülteni şöyle:

"* Pamuk han esnaflarla kahvaltı
Akpınar esnaflarıyla Pamuk han da sabah kahvaltısında bir araya elen Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Esnaflarla kahvaltılı toplantıya Seçimlere yönelik halkın ve sivil toplum örgütlerinin nabzını tutmak için gezi turuna çıkan ve bu çerçevede dün Malatya’ya gelen Vakit gazetesi yazarı Serdar Arseven katıldı.

* Bilgiyolu eğitim kültür ve sosyal araştırmalar merkezi derneğini ziyaret (BİLSAM)
Ahmet Çakır kışla caddesinde faaliyet gösteren kısa adı BİLSAM olan Bilgiyolu eğitim kültür ve sosyal araştırmalar merkezi derneğini ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Çalışmaları hakkında bilgi alan Çakır, projeleri hakkında bilgi verdi.

* Çelikhanlılar Derneği ziyaret
Ahmet Çakır daha sonra Çelikhanlılar derneğine giderek, dernek başkanı Abdurahman Gündoğar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Gündoğar, Ahmet Çakır’a başarılar dileyerek, kavgadan uzak bir seçim süreci geçiriyoruz. Bu seçim sürecinde Ak Partinin başarılı çıkmasını önemsiyorum. Dernek olarak herkes bağımsız olarak oyunu kullanacaktır, ancak genel eğilimimiz iktidar partisine destek vermek olacaktır dedi.

Çakır ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek, modern ve çağdaş bir il özlemlerimizi hayata geçirmek ve ilimizi Türkiye’de ilk on il arasına sokmak için çalışacağız dedi.

* Akpınar Aslantepe Caddesi esnaf ziyareti
Öğleden sonra Akpınar aslantepe caddesi esnafların ziyaret eden Ahmet Çakır, esnafların sıcak ilgi ve desteğiyle karşılandı. Özellikle son günlerde çıkarılan dedikodulardan dolayı seviyeli siyaset yapmasına teşekkürlerini ifade ederken, çamur atmadan, seviyeli bir siyaseti devam ettirmelerini istediler.

Hidayet mahallesi ve Kernek İpek Caddesi mahalle toplantısı

Ahmet Çakır;
— DERDİMİZ MALATYA’NIN DERDİ
— ÖNCE İNSANA SAYGI DUYUYORUZ

Mustafa Şahin;
— MAZLUMUN HER ZAMAN YANINDAYIZ
— RAHAVET YOK HEDEFİMİZ BÜYÜK

İlk olarak hidayet mahallesinde daha sonra Kernek ipek caddesinde düzenlenen mahalle toplantısına, il başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ile encümen adayları katıldı.

Ahmet Çakır konuşmasında; Eski tarz siyasetle, bu eski üslupla, popülist söylemle varabileceğiniz bir yer yok. Milletim bu tarz siyaseti 3 Kasımda, 22 Temmuzda elinin tersiyle itti. 6,5 yıldır Türkiye kendisine yakışan bir iktidara kavuştu. Türkiye'yi daha yükseğe nasıl taşırız ona kafa yoralım. Ali Cengiz oyunlarıyla kimse bir yere varamaz. Bizim derdimiz Malatya’nın derdi, Türkiye’nin derdi dedi.

Çakır, Evvela insana saygı duyacaksınız, insanı insan yapan değerlere saygı duyacaksınız. Bir hastamız bir evde yatıyorsa belediye başkanı olarak ondan sorumlusunuz. Bir yavrumuz askere gidiyorsa, bir insanımız işsizse ondan sorumlusunuz. Çöple çevreyle kanalizasyonla ilgili bir sorununuz varsa ondan sorumlusunuz, biz bunları bilerek, sıkıntılarını bilerek, endişelerini taşıyarak, ekibimizle birlikte taşın altına elimizi koyuyoruz dedi.

AK Parti il başkanı Mustafa Şahin, Bugün tüm dünyada konuşulan, tüm dünya tarafından takdir edilen, mazlumun yanında yer alan, haksıza karşı, zalime karşı dimdik duran bir Türkiye olduğunu söyledi.

Türkiye'nin geldiği seviyeyi, dünyanın sessiz devrim olarak nitelendirdiğini, kendilerine durmak, duraklamak olmadığını belirten Şahin, Rehavet yok. Çok daha büyük hedeflerimiz var. Çok daha büyük hayallerimiz var. O hayalleri gerçeğe dönüştürecek, o seviyeleri hep birlikte yakalayacağız. Onun için diyoruz ki durmak yok yola devam dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız