SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizin En Güçlü Dönemi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:36
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyet Başkan yardımcısı Ali Er, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Malatya’ya uzun yıllar sonra bir bakanlığın verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ve bu bakanlığın il başkanı Hakan Kâhtalı'nın döneminde nasip olduğunu söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ise ”1997 yılından bu yana ilimizde bakanlığın olmadığı bir süreci yaşadık, tabi ciddi bir mahalle baskısı diyeceğimiz ilimizle alakalı 2002 tarihinden bu yana ciddi bir bakanlık beklentisi vardı. Bu da il başkanımız Hakan Kâhtalı döneminde nasip oldu, sanırım Allah onun dualarını kabul etti. Tabikî burada önemli olan bir bakanın Malatya”da seçilmiş olması değil o bakanın daha da iyi işler bir hale getirip Malatya’mız başta olmak üzere genelde Türkiye’de hayırlı işler yapmasına nasip olacak ön açma noktasında üzerimize düşeni yapmamız gerekir” diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin yarın Malatya'ya geleceğini belirten Şahin, “Bu bakanlığın Malatya ya verilmesi noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AK Parti kurulduğu günden bu yana Malatya’da elimizin en güçlü olduğu dönemi yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Son olarak Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ile ilgili konuşan Şahin, “Ortaya çıkan tabloya bakıyorsunuz. Terör örgütü unsurlarına kullandıkları dili özenle seçen muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ağıza alınmayacak küfürler sarf etmesi biraz düşündürücü. Bu saldırının kime katkısı olacağını biraz daha irdelememiz lazım. Bu gün bakıyorsunuz ana muhalefettin genel başkanı sıfatıyla Tahir Elçi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada terör unsurlarına terörist demek yerine 'bu arkadaşlar' diyor. Ben bu söylemi şiddetle kınıyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız