SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizin Tersiyle İttik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak İlçesi'nde miting yaptı.

Mitingde konuşan Milletvekili Öznur Çalık, "Dağları delip, Ferhat ile Şirin'in buluştuğu gibi Malatyalıyla, Hekimhanlıyla, Kuluncaklıyla buluşuyoruz. Kuluncak'la-Hekimhan'ı, Hekimhan'la-Malatya'yı, Sivas'ı buluşturuyoruz. 250 milyon TL'lik yolu, 2015 yılında sizlerin hizmetine sunuyoruz" dedi.

Çalık, "Şimdi AK Parti zamanı" diyerek, "AK Parti 11 yıldır size hizmet ediyor. Bugün kadar çok işler geldi geçti. 11 yıllık iktidarımızda ekonomimizde, sağlıkta, ulaşımda ve eğitimde çok önemli hizmetler yaptık. Dünyanın en büyük ekonomileri arasına girdik. Bütün dünya sarsıntı geçirirken, Türkiye olarak dimdik ayakta durduk" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'YLE BERABER ARTIK MİLLETİMİZ BU ÜLKEYİ YÖNETİYOR"

Milletvekili Mustafa Şahin, AKP'yle beraber ülkeyi artık milletin yönettiğini ifade etti. Şahin, milli iradeye sahip olan bir iktidarın mensupları olduğunu kaydederek, "Biz yapamayacağımız işlerle hiçbir zaman insanlarımızı kandırmadık. Hamaset bir siyaset yapmadık. Vesayetçi anlayışı elimizin tersiyle ittik. Artık bu ülkede milli iradeye ipotek koyacak hiçbir babayiğit çıkamayacak. Bugüne kadar hep başkaları konuştu. Artık AK Parti'yle beraber sizler bu ülkeyi yönetiyor" şeklinde konuştu.

"MİLLİYETÇİLİK HİZMET ÜRETMEKTİR"

Tüfenkci, milliyetçiliğin hizmet üretmek olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu mesele benim, bir başkasının ya da Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi değil. Bu mesele, memleket meselesi, Türkiye meselesidir. Bu Türkiye meselesinde eğer bizim pasaportumuz, izim paramız yurt dışında bir değer ifade ediyorsa, bu bir milliyetçiliktir, vatanseverliktir. Ama bazıları lafla bunu geçiştiriyorsa, gelip burada "ben milliyetçiyim, vatanseverim" diyorsa, ona sorun Kuluncak'a ne yaptınız? Biz Kuluncak'a 2 tane gölet yaptık. Kuluncak yolunu yapıyoruz. Kuluncak ilçe merkezine 2 milyon 700 bin TL tutarla 8 derslikli ilköğretim okulu ile 6 daireli lojman yapıyoruz. Hekimhan ile Kuluncak arasındaki 21.kilometresiyle 27.6 kilometresi arasındaki il yolunun üst yapısı için yaklaşık 3 milyon TL harcıyoruz. Milliyetçiyim demekle milliyetçi olunmaz. Eğer sen milliyetçiysen Kuluncak’ı düşüneceksin derdin, tasan Kuluncak olacak. Laflarınla değil icraatlarınla milliyetçi olacaksın. Açıkça lafla peynir gemisi yürümez.”

"LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, "Biz laf değil, hizmet üretiyoruz" dedi.

Çakır, hiçbir zaman boş vaatte bulunmadıklarını kaydederek, "Malatya'da yaptığımız güzel hizmetlerin, Malatya merkezden başlayan kalkınma süreci, ilçelerimize de yayılacak. Kuluncak'ında bu durgunluğu üzerinden atması gerekiyor. Kimse taraf tutamaz. Biz spor taraftarı değiliz. Biz hizmet için varız. Yol bozuksa, içme suyu sıkıntısı varsa, kanal sıkıntısı varsa ve bunu çözemiyorsanız, gerçekten bunun büyük vebali vardır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz boş vaatle ya da siyasetle insanları aldatmıyoruz. Öyle bir hakkımız, hukukumuz yok" şeklinde konuştu.

AKPi Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz, Kuluncak'ın sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, 30 Mart'tan sonra Kuluncak'ın sorunlarını hızla çözeceklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız