SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elini Camdan Çıkardı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Mücelli Caddesi’nde otosuyla gitmekte olan gencin, sigarasını atmak üzere kolunu dışarı çıkartınca, bir başka aracın sıkıştırması sonucu yaralandığı bildirildi.

Olay 20.30 sıralarında meydana geldi. Elinden yaralı olarak hastaneye başvuran 20 yaşındaki M.E.E., yönetiminde bulunan 44..155 plakalı otosuyla giderken, elindeki sigarayı camdan atmak istediğini, bu sırada plakasını ve modelini göremediği bir aracın elini iki otonun arasında sıkıştırdığını, ancak kazadan dolayı kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

DİĞER KAZALAR..
Hacıabdi Mahallesi’nde 41 yaşındaki bayan sürücü İ.K. yönetiminde bulunan 44..443 plakalı otosuyla direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımda yürümekte olan 61 yaşındaki M.S. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya’dan Elbistan yönüne gitmekte olan 34 yaşındaki E.U. yönetiminde bulunan 44..550 plakalı oto, Akçadağ Develi Köyü civarında bir viraja hızlı girince devrildi, sürücü yaralandı.

Erhaç Havaalanı kavşağında 27 yaşındaki İ.Ç.Ç. yönetiminde bulunan 07..8333 plakalı oto ile karşı yönden gelen 41 yaşındaki S.H.K. yönetiminde bulunan 34..998 plakalı oto çarpıştı. Kazada 34 plakalı otoda bulunan 20 yaşındaki B.K. ve 40 yaşındaki A.K. adlı bayanlar ile 5 yaşındaki Y.B.K. adlı kız çocuk yaralandılar.

Battalgazi Hasırcılar Beldesi’nde ise 36 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 44..875 plakalı otoyla, virajı alamayınca yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada sürücü ile 32 yaşındaki eşi M.K. ve 9 yaşındaki oğlu T.K.’nın hafif yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız