SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elini Taşın Altına Koydu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, Pazar günkü kongre öncesinde belediye başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Akın, Karadağ'ın en sıkıntılı döneminde kulübün başına geçip, elini taşın altına soktuğunu söyledi.

Karadağ'ın Akın'ı ziyaretine ilişkin olarak belediyeden basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"..Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmeye ayrıca, Malatyaspor Basın sözcüsü Fahrettin Eserdi de katıldı.

3 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatyaspor Olağanüstü Kongresi öncesi Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ziyarette bulunduğunu belirten Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, “4 ay önce göreve geldik. Malatyaspor’un daha iyi yerlere gelmesi noktasında Yönetim olarak güven tazelemek istedik ve bu nedenle 5 Kasım Pazar Günü Olağanüstü Kongremizi yapacağız.

Ben bugüne kadar Malatyaspora vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’a teşekkür ediyorum ve Kongremizin de Malatyaspor ile Malatya camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaret sırasında, Malatyaspor’un, tüm Malatyalılar’ın ortak heyecanı olduğunu belirterek, “Tüm kalpler Malatyasporumuz için atıyor. Kulüp Başkanımız Haşim Bey, en sıkıntılı dönemde Malatyaspor’un başına geçerek elini taşın altına koydu. Ve Malatyaspor’u tekrar hakkettiği yere getirebilmek için varıyla yoğuyla, bütün gayretiyle çalışıyor. Kendisine ve kendisi gibi bu zor işin altına elini sokanlara teşekkür ediyorum.

Bu kongre Malatyaspor camiasına hayırlı olsun. Malatyalı hemşehrilerim ve tüm kurum, kuruluşlar söz ile değil maddi olarak üzerlerine düşeni yapmalıdırlar. Aksi takdirde başarı Malatyaspor’a ve Malatya’ya uzak kalır” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız