SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elinizi Vicdanınıza Koyun"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:35
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya 2. sıra milletvekilli adayı Hakan Yılmaz,  Hekimhan ilçesinde yaptığı açıklamada "7 Haziran'da sandıkta ya bakan evlatlarına oy vereceksiniz. Ya da vatan evlatlarına oy vereceksiniz" dedi.

"PARANIN GÜCÜYLE DEĞİL. GÖNÜLLERİN GÜCÜYLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ..."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya  milletvekilli adayı Hakan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Yılmaz beraberindeki partili heyetle birlikte Hekimhan Belediyesi'ni ve devlet hastanesini ziyaret etti, hastanede yatan hastalara şifalar diledi. Seçim irtibat bürosu açılışında kalabalık bir partili gruba hitaben Yılmaz; seçimlere az bir süre kala AKP' nin devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini, kendilerinin ise bu imkanlardan yoksun olmalarına  rağmen paranın gücüyle değil, gönüllerin gücüyle iktidara yürüdüklerini söyledi. 

Konuşmasından devamında Yılmaz "Düşünün ki devletin başı, namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş olan Cumhurbaşkanımız, kapı kapı , memleket memleket gezerek oy toplamakta. Kime oy toplandığın çok iyi bilmekteyiz. Bizim zenginimiz yok. Müteahhidimiz yok .Çokça reklam yapamıyoruz. Medyaya çıkamıyoruz. Biz ancak sizlerle böyle birebir ulaşmaya çalışıyoruz. Çiftçi bir ailenin çocuğuyum çiftçilerimizin sorunlarını biliyorum. Çiftçimiz perişan ne gübre alabilmekte ne de mazot alabilmektedir. Doğrudan gelir desteği Malatya'mız da 7 TL  Karadeniz bölgesinde 170 TL. Çiftçilerimizin yararlandığı doğrudan gelir desteğinde ciddi bir adaletsizlik var inşallah MHP iktidarında buradaki çiftçilerde bir dekara 170 tl alacaklar. Kırsal kalkınma ajansına makine desteği için ilimizden başvuran çiftçi sayısı 2700 kişi. Ama hiçbirine makine desteği çıkmadı. Ben bazı şeyleri sizin taktirinize sunuyorum. Artık bunları gönderilim. Dört bakan oğlu uğrana bir ülke feda edilmemeli. AKP'li kardeşlerime sesleniyorum, seçim sandığına gittiğiniz de ellerinizi vicdanlarınıza koyun. Ve öyle oy verin bakan evlatlarına mı oy vereceksiniz, yoksa milletin evlatlarına mı oy vereceksiniz?" dedi. 

"HİZMET MAĞDURİYETİNİ GİDERECEĞİZ.."

MHP 1. sıra adayı Arif Yıldız'ın çalışmalarına ilişkin basın bülteni de şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında büyükşehir belediye yasasını değiştireceklerini belirterek, “Kapanan belde ve köyleri yeniden kurarak, hizmet mağduriyetini gideceğiz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Dernek Başkanı Salim Gültekin ve üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Siyasi parti milletvekili adaylarından ilk gelen milletvekili adayı oldunuz. Bu bizi son derece memnun etti. Biz hayırlı iş yapanların arkasındayız ve onların meclise gitmesi için dua ediyoruz. Geldiğiniz için hem dernek başkanı hem de üyelerimin adına tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. 

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise hem Kurşunlulara hem de tüm Malatya’ya hizmet etmek amacıyla yola çıktılarını söyledi. Her zaman Kurşunlulu kardeşlerinin yanında olduklarını ve olacaklarını belirten MHP’li Yıldız, Cenabı Allah milletvekili olmamızı nasip ederse, hem Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği hem de diğer tüm derneklerle istişareler ederek hizmetler edeceklerini kaydetti. 

Milliyetçi Hareket seçim beyannamesinde açıkladığı gibi Büyükşehir Belediyeler yasasını kaldıracaklarını belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında büyükşehir yasası eski haline getireceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Büyükşehir belediye sınırı 50 kilometre olacak. Geriye kalan kısımlarda belde belediyeler yeniden kuracağız. Yani belde belediyelerini ve köyleri yeniden kuracağız. Şuanda büyükşehir belediyesinin tüm beldelere ulaşması mümkün değil. Daha önce de Malatya belediyesi iktidar partisindeydi. Şimdiye kadar yaptıkları yol ve kaldırımdan ibaret oldu. Malatya merkezine sadece bunları yapan bir hizmet anlayışı, Malatya’nın tamamına hizmet yapması mümkün değil. Biz bu yasanın uygun bir yasa olmadığını da daha önce söylüyorduk. Eğer yerel yönetimler güçlendirilecekse, yereldeki hizmetlere önem vermek gerekiyor. Halkla birlikte bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Halkla istişareler içinde bir hizmet anlayışı içinde olacağız. Bunu da tüm Kurşunlu kardeşlerime bildiriyorum.”

Dernek başkanı Salim Gültekin de köy tüzel kişiliğinin verilmesinin önemli olduğunu belirterek, Kurşunlu’da bazı muhtarlıklar 200 yıllık. Şimdi lağedildi. Bundan dolayı muhtarlıklar biz ne yapacağız, nereye gideceğiz hizmet almak için söylüyorlar. Bunu çok iyi tespit etmişsiniz. İnşallah iyi olur ve insanlarımız bu sıkıntıdan kurtulur” dedi. 

Yapılan konuşmalardan sonra Dernek Başkanı Gültekin ve dernek üyeleri ile MHP’li Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız hem dernek sorunlarıyla hem de Kurşunluların genel sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız