SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eller, Eller, Eller !

A- A+ PAYLAŞ

Vatan Gazetesi Malatyaspor-Galatasaray maçında hakem Serdar Tatlı'nın maçın 88. dakikasında kaptan Mert'in ceza sahası içinde topu elle kesmesini görmediğini iddia etti... Ve haberi "İşte O An" başlığıyla verdi... Ancak, "penaltı olduğu iddia edilen" bu pozisyonu, iki "otorite" farklı yorumlarken, tartışma da çıktı. Pozisyonun içindeki Galatasaraylı oyuncu Necati de, "Kesin penaltı" diyemedi.

VATAN'DAKİ İDDİA..
Vatan Gazetesi'ndeki haber şöyle;

" Dakika 88 Galatasaray, Malatya kalesini ablukaya almış bastırıyor. Sağdan Sabri kesiyor. Hakan indiriyor. Necati'nin ayağının üzeriyle yaptığı vuruşta top kaleye girerken Mert eliyle topu ustaca kesiyor. Hakem Serdar Tatlı 'Penaltı yok devam' diyor ve Galatasaray'ın 2 puanı uçuyor...

İKİ OTORİTE VE TARTIŞMA..
Aynı pozisyonu; Lig TV'de yorumlayan Erman Toroğlu da "penaltı" derken, Fenerbahçe- Rize maçında Nobre'ye yapılan ve "penaltı" tartışması yapılan pozisyona da "penaltı değil" dedi.

İki pozisyon, ATV'nin "Santra" programında da gündeme geldi. Ahmet Çakar, Malatya maçındaki pozisyonun "penaltı olmadığını, topun ele çarptığını" söylerken, Nobre'ye yapılanın ise "penaltı" olduğunu savundu. Bu sözler üzerine, aynı programın yorumcularından Kazım Kanat, "İki otoriteden birisi Türkiye'yi uyutuyor. Böyle yapıldığı için insanlar kamplara bölünüyor. Bana göre de, Malatya maçındaki penaltı değil, Fenerbahçe maçında Nobre'ye yapılan penaltı. Ahmet Çakar'la aynı görüşteyim. Ama Erman Toroğlu tam tersini söylüyor." diye tepkisini dile getirdi.

NECATİ NE DEDİ?
Mert'in penaltı yaptığı iddia edilen pozisyonun içindeki Galatasaray'lı futbolcu Necati de, Star TV'de katıldığı "Serhat Ulueren'le Son Nokta" adlı programda, bu pozisyonla ilgili sorulara, "kesin penaltı" diyemedi. Necati, "Verilirdi de, verilmezdi de. Çok net değil. Vermeyene de niye vermedin diye sorulmaz.." şeklinde yorum yaptı ve maçın hakemi Serdar Tatlı'nın "iyi yönetim" gösterdiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız