SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ellerinden Geleni Yaptılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:04
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valiliğinde yapıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valiliğinde Vali Ömer Faruk Koçak’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya FKA Dönem Başkanı Malatya Valisi Vasip Şahin, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Elazığ Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve üyeler katıldı. 

Açılış konuşması yapan Malatya Valisi Şahin, “Bugün Mart ayı kalkınma ajansı olağan toplantısını yapıyoruz. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Bugünkü toplantımızın ana konusu şuana kadar icra edilen mali destek programlarının bir değerlendirilmesi yapılacak, bir önceki biliyorsunuz bizim çeşitli alanlarda 4 farklı mali destek programımız uygulandı. Hem özel sektörümüz hem kamu kuruluşlarımız bu desteklerden istifade ettiler. Belirli projeler dahilinde kendilerine sağlanan kaynakları yatırıma ve üretime dönüştürmüş oldular. Bu anlamda kalkınma ajansları ve özelde de bizim ajansımız ciddi bir takip ve kontrol süreci oluşturdu. O sürecide etkin bir şekilde uygulamaya çalıştı. Bugünkü toplantıda da bu etkin kontrol ve takip sürecinin bir son halkası olacak. Hangi noktaya gelindi, neler yapıldı onun değerlendirmesi tüm kurul üyelerimizin görüşleri ve tartışmalarına açılacak. Bugün bizim için bir başka anlamlı toplantıda ircaa edilmiş olunacak. Aramızdaki bazı arkadaşlarımız önümüzdeki Nisan ayından itibaren 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle görevlerine devam etmeyecekler. Malatya’daki il genel meclisinin kapanması nedeniyle, bazı arkadaşlarımızın kendi isteğiyle, bazıları da 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle devam etmeyecek üyelerimiz var. Ben bu üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Elerinden gelen gayreti gösterdiler, burada tam bir işbirliği ve anlayışla karşılıklı sevgi ve saygıyla bu toplantılar icra edildi. Arkadaşlarımız çok dikkatli bir çalışma yürüttüler, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Daha sonra ayrılacak İl Genel Meclis üyelerine Fırat Kalkınma Ajansı adına Vali Şahin tarafından hediye verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız