SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ellerine Geçerse Yandık!'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç kendisine hediye edilen ve kendisi ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın eski fotoğraflarının bulunduğu albüm-çerçeveyi basın mensuplarının görüntülenmesine izin vermedi.

Malatya ziyareti kapsamında, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Arınç, Vakıfların önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğini ve Malatya’da da vakıfların önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Vakfı eserleri konusunda çok önemli bir yerdeyiz.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç daha sonra Battalgazi ilçesine giderek buradaki restorasyonu yapılan tarihi eserleri gezerek incelemelerde bulundu. Arınç, Namazgah, Battalgazi Surları, Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı ve Ulu Camii'yi gezerek incelemelerde bulundu, eserler hakkında bilgiler aldı.

Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret eden Arınç'a burada ilçe belediye başkanı Selahattin Gürkan tarafından çeşitli hediyeler verildi. Gürkan, burada Arınç ile İçişleri Bakanının fotoğrafının da bulunduğu bir çerçevelenmiş fotoğraf albümünü hediye etti. Uzaktan çok eski olduğu anlaşılan fotoğraf albümünü inceleyen Başbakan Yardımcısı Arınç, fotoğrafların içeriği hakkında basına bilgi vermeyerek, görüntülenmesine de müsaade etmedi. Arınç, fotoğrafların Kanal D'nin eline geçmemesini de isteyerek, "Bu ellerine geçerse yandık biz" esprisinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, Ankara'da oturan hukukçu ağabeyi İsmail Gürkan'ın da yeraldığı fotoğrafla ilgili soruları yanıtlamadı. Ancak fotoğrafların, Arınç ve arkadaşlarının üniversite yıllarına ait olduğu sanılıyor.

Arınç, vatandaşlardan yerelde çözüm bulamadıkları sorunları düzgün bir şekilde yazılması durumunda bunun takipçisi olacaklarını söyledi. Arınç eskisi gibi sorunların gözardı edilmediğini ve sonuna kadar takip edildiğini ifade etti.

ESNAFTAN DOSYA..
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafın sorunlarıyla ilgili olarak hazırlanan bir dosyayı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a verdi.

Arınç, Polisevi'nde sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantı öncesinde Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, sorunlarla ilgilenmedikleri konusunda eleştiriler yapıldığını ve hazırladıkları esnafların sorunlarıyla ilgili dosyayı sunmak istediğini söyledi.

Arınç'ta dosyayı almaktan memnun olduğunu ve sorunların çözümü noktasında gereken destekleri vereceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız