SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ellerine Sağlık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:12:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da engellilere Kurban Bayramı nedeniyle ayakkabı ve gömlek yardımı yapıldı. Bir engelliye de akülü araba hediye edildi.

Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi’nin organize ile Küçük Mustafa Paşa Mahallesi Gebeş Sokak’taki Halk Eğitim Merkezi Çeyiz Kurs Merkezi’nde düzenlenen programla, Kurban Bayramı nedeniyle engellilere ayakkabı ve gömlek yardımı yapıldı. Bir engelliye de akülü araba hediye edildi.

Programda konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Burada engellilerin yaptığı ayakkabıları görüyoruz. Ellerine sağlık. Engellilere imkan verirseniz, yapamayacakları iş yoktur” ifadelerini kullandı.

Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Duran Şahin de engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi Genel Sekreteri Naile Altuntaş, şunları söyledi:

“Engellilere belediye meclis üyeliği imkanı tanınması için düzenlediğimiz imza kampanyasında hayırsever bir aile ile tanıştık. Bize bir engelliye akülü araba almak istediklerini söylediler. Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Duran Şahin vasıtasıyla  engelli kardeşimize hayırseverimizin bağışladığı akülü aracı veriyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız