SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ellerine Sağlık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:37
A- A+ PAYLAŞ

Şık Şık Mahallesi’nde yapılan çalışmaların yanı sıra Şık Şık Camii Pasajı’nda yapılan düzenlemeyi beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve Park ve Bahçeler Müdürü Haluk Şener ile birlikte inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şık Şık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti.  Şık Şık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük, Şık Şık Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan ve ekibine teşekkür ederek, “Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan’a ve ekibine bu sokak ve camimize yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem ve cami cemaati adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerin devamı da gelecek diye ümit ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Şık Şık Mahallesi’nde güzel hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Burada Park Bahçeler Müdürlüğümüz ve Kültür Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız küçük bir çalışma yapmışlar. Cep çalışması diye tabir ettiğimiz çalışmayı gerçekleştirmişler. Burası izbe bir haldeyken caminin silueti açısından tarihi ve kültür mirasımıza uygun bir yapı çerçevesinde dizayn edilmesi hakikaten güzel olmuş. Düzenleme yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Çalışmaların muhtarlığımıza, mahalle sakinlerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün sabahtan bu saate kadar bütün mahallelerimizdeki çalışmalarımızın bir kısmına sizlerle birlikte şahit olduk. Gördüğünüz gibi Malatya’nın her tarafında Battalgazi Belediyesinin çalışmalarıyla karşılaşıyoruz. Şu anda birçok sokakta, caddede gerek Park Bahçe Müdürlüğümüzün, gerek İmar Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımızın, gerek Fen İşlerindeki ve gerek Kültür Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımızın çalışmaları haftanın 7 günü, 24 saat devam ediyor. Bu çalışmalarımızın Battalgazi ve Malatya halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek, yapılan hizmette emeği geçenlere teşekkür etti.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız