SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elma Festivali Cumartesi

A- A+ PAYLAŞ
Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, 7. Elma ve Kültür Festivali'nin 8 Ekim Cumartesi günü yapılacağını söyledi.
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, "Geleneksel hale getirdiğimiz 7. Elma ve Kültür Festivalimizi 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Elma konusunda çalışanları bir araya getirerek sektörün sorunlarına çözüm üretmek, yetiştiricilerin örgütlenmesi ve işbirliğini teşvik etmek adına Türkiye'nin önemli elmacılık merkezlerinden birisi olan Doğanşehir'de Elma Festivali düzenleniyor. Doğanşehir'deki çiftçi sayımız bin 200. Dikili alan 14 bin dekar, ağaç sayısı ise 400 bin ve yıllık elma üretimimiz ise 25 bin tondur. Bu festival sayesinde ilçemizde yetişen elmanın tanıtımı yapılarak, ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz. Sadece bir Elma Festivali değildir.Bu festival bizleri ortak paydada buluşturan, kaynaştıran, hemşerilik bağıdır. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Karaman, Elma ve Kültür Festivali'nin 8 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'de başlayacağını ve etkinlikler kapsamında En İyi Elma Yarışması, En İyi Elma Yiyen Yarışması, Elma Güzeli ve Elma Yakışıklısı'nın seçilmesi gibi yarışmalarında düzenleneceğini belirtti.
 
Karaman, düzenlenecek olan halk konserinde ise Arzu, Malatyalı İbrahim, Seda Tatlıses, Mahmut Atabay, Ayşe Bağı, Serdal Altuntaş, Fatma Şahin, Talip Ürkmez ve Batuhan Bilal Kurt adlı sanatçıların sahne alacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız