SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elma Festivali Ekim'de

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Elma ve Kültür Festivali'nin 6'ncısının ekim ayının ilk haftasında yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak ilçe siyasi parti temsilcileri ve belde belediye başkanlarıyla bir toplantı yapan Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Doğanşehir 6. Elma ve Kültür Festivalinin Ekim Ayının ilk haftası yapılacağını söyledi. Başkan Karaman, "İlçemizde bulunan partilerin temsilcileri olarak davetime icabet etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Oturduğum bu Belediye Başkanlığı makamı sizde biliyorsunuz ki, kimsenin özel mülkü olmadığı gibi bu makam hizmetin en güzel biçimde yapılması gereken, ilçemizin de halkımızın da en yüce makamıdır. Sizlerle burada Belediye Başkanlığı makamında bu toplantıyı yapmamın nedeni, yapılacak olan Elma Festivali'yle ilgili değerli görüşlerinize başvurmak içindir. Siz İlçe başkanlarının söyleyecekleri ve verecekleri fikirler bizim için önemlidir, bize yol gösterecektir. Elbette bu festivalin yükü ağırdır. Biz borçlu bir belediyeyiz. Ona göre hareket etmemiz lazım. Doğanşehir'de yaşayan halkımızın her güzelliği yaşamaya ihtiyacı vardır. Ancak önce refah seviyemizi yükseltmek zorundayız. Festivalin en önemli kısmı dışarıdaki işadamlarımızın katkılarıyla olacak. Zaten bu durumda olmazsa benim bunu yapmamın imkanı yok" dedi.

AKP Doğanşehir İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ise, "İlçemize daha önce bizim Belediyemiz döneminde hizmet edildi. İnşallah yaptığımız hizmetlerle ilçemizin belirli bir seviyeye ulaştığını düşünüyorum. Festival yaparken bana göre en fazla itinayla düşünülerek kısım aşırı maddiyat harcanmamalı. Bizler bunun zararını gördük. Halkımızın bir kesimi festival için tepki verirken bir kesimi de istemektedir. Fazla aşırıya kaçmadan ben en uygun zamanda yapılması taraftarıyım. İlçemizin ve Elmamızın tanınması açısından mutlaka yapılmalıdır" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi de, "İlçemizin düzenlemiş olduğu Elma Festivali her yıl nasıl yapılıyorsa eksiklerin giderilerek halkımıza layık en güzel şekilde yapılmalıdır. Özellikle ilçemizin kültürünün tanıtılması ve elmamızın tanıtılması bir adım önde olursa daha iyi olur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız