SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elverişsiz Şartlara Rağmen.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:04:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligini şampiyon tamamlayarak, 1. Amatör Küme Büyükler Ligine yükselen Konak Belediyespor, toprak sahada yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Malatya’daki nadir semt kulüplerinden birisi olan Konak Belediyespor, imkansızlıklar içerisinde Malatya 1. Amatör Küme Ligi hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarını mahalledeki toprak sahada yapan Konak Belediyespor, yetkililerden saha yapılması için destek bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden Konak Belediyespor, sahasının toprak olması ve çalışmalara müsait olmamasına rağmen ligi şampiyon tamamlayarak, büyük bir başarıya imza attı. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligine yükseldikten sonra çim saha için çalışmalara başlayan Konak Belediyespor, hazırladığı projeden olumsuz yanıt aldı. Saha zemininin sert ve taşlı olması nedeniyle güçlükle antrenmanlarını sürdüren Konak Belediyespor, elverişsiz koşullar nedeniyle birçok oyuncusundan da yoksun kalmış durumda.

"Sahanın Temizliği Yapıldı"

Her antrenman öncesinde genel saha temizliği yaptıklarını kaydeden kulüp yetkilileri, sahanın elverişsiz olması nedeniyle her antrenman öncesi futbolcularla birlikte genel temizlik yaptıklarını belirttiler. Özellikle sahada cam kırıkları ve büyük taşları topladıklarını vurgulayan yetkililer, sahayı uygun hale getirdikten sonra antrenman yaptıklarını söylediler.

"Elverişsiz Şartlara Rağmen.."

Çalışmalar ve yeni sezonla ilgili bir açıklamada bulunan Konak Belediyespor Kulüp Müdürü Ergin Turan, Malatya amatör küme futbol ligine renk kattıklarını belirterek, bütün olumsuz şartlara rağmen elde edilen başarının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Turan, saha şartlarının takımı olumsuz etkilediğine değinerek, “Geçtiğimiz sezon Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde şampiyon olarak 1. Amatör Küme Ligine çıktık. Bu anlamda yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 1. Amatör Küme Ligi hazırlıklarımızı elverişsiz saha koşullarında devam ettiriyoruz. Sentetik çim sahamızın olmaması bizleri çok zorluyor. Yazın toz, kışında çamur içerisinde antrenmanlarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

"Herşeyi Değiştirecek"

En büyük eksiklerinin saha olduğuna dikkat çeken Turan, “Maddi sıkıntılar elbette ki bütün amatör kulüplerde var. Gerekli destekleri alamıyoruz. Dolayısıyla da amatör, gönül işiyle yürüyor. Ancak çaresizlikler nedeniyle gönül işi de bir süre sonra bitiyor. Biz arkadaşlarımızla birlikte gövdemizi taşın altına koyduk. Yetkililerden tek isteğimiz bize bir saha hediye etmeleridir. Bir sahamız olursa, en azından buradaki gençlerimize ve çocuklarımıza en iyi şekilde spor yaptırma imkanına kavuşmuş oluruz” dedi.

Konak Belediyespor takımının kondisyoneri İlhan Uzunkaya ise, kadrodaki eksiklere rağmen yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti.

Uzunkaya, zor şartlar altında spor yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şunları ifade etti: “Biz zor şartlar altında çocuklara spor yaptırmaya çalışıyoruz. Birinci planda spor yaptırıyoruz, ikinci planda da tabi ki mücadele geliyor. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için birinci şart sağlıklı olmak. Sağlıkta, spordan geçiyor. Fiziksel gelişim beraberinde zihinsel gelişim bunun ikisinin sonucu olarak ta ruhsal gelişim hepsinin birleşimiyle de sağlıklı bir birey genel anlamda da sağlıklı bir çevre ve sağlıklı bir toplum oluşuyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız