SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Elvis'i Bir Süre Deneyecek

0
Güncellendi - 2016-04-08 00:35:06
AYMS Elvis'i Bir Süre Deneyecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Galatasaray'da bir süre denen ancak yetersiz görülen Ganalı Elvis Sakyi, Alima Yeni Malatyaspor'da denenecek. Sakyi, beğenilmesi halinde takımda kalacak.

Gana üçüncü liginde Cheetah takımında forma giymesinin ardından, İstanbul'a gelen 19 yaşındaki futbolcu, ilk olarak Galatasaray genç takımıyla antrenmanlara çıkmıştı. Genç oyuncusunun yetersiz görülmesi nedeniyle Malatya'ya geldiği ve Alima Yeni Malatyaspor ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

KARIŞIKLIĞA NEDEN OLMUŞTU

Ganalı Elvis Sakyi’nin Türkiye’de daha önce Galatasaray tarafından denendiği ancak beğenilmediği öğrenildi. Ancak Sakyi'nin Alima Yeni Malatyaspor'da antrenmandayken, Galatasaray ile antrenmanlara çıktığı yönünden yayınlanan haberler kafaları karıştırmıştı.

Elvis'in Alima Yeni Malatyaspor'dan önce Galatasaray'da denemeye alındığı ancak beğenilmediği öğrenildi.

"GEREKLİ RAPORU SUNACAĞIM"

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Elvis Sakyi’yi bize menajerler tavsiye etti. Alın bir süre sizinle antrenmanlara çıksın, beğenirseniz sezon sonu sözleşme imzalarsınız dediler. Biz de bir görelim istedik. Tabi ilk etapta fena bir oyuncu olmadığı izlenimini verdi Elvis. Yaşının da çok genç olması bizim için bir avantaj olabilir. Alima Yeni Malatyaspor olarak artık geleceği de düşünerek hareket etmeliyiz. Ganalı Elvis’i beğenirsek yönetimine gerekli raporumu sunarım" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız